Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megkeresnétek őket, vagy...

Megkeresnétek őket, vagy inkább egyáltalán nem foglalkoznál ezzel?

Figyelt kérdés
Én sajnos egy potya gyerek vagyok.Apám kénytelen volt a nevére venni, de soha nem foglalkozott velem. Mikor édesanyám meghalt letagadta, hogy a gyereke vagyok. Viszont a részéről vannak testvéreim, akik azt se tudják, hogy létezem. Egyszer majd felkeressem őket.
2011. júl. 6. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha elég erősnek érzed magad ahhoz,hogy nem fog elszomorítani,ha nem akarnak ismerni téges,akkor keresd meg.

Az is lehet,hogy örülnek neked és lehet egy családod. Ha nem is apáddal, a testvéreiddel

2011. júl. 6. 19:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez borzaszto erzes lehet. :( Nem tudom, hogy a helyedben mit tennek. Nem biztos, hogy erdemes bolygatni a multat, mert lehet, hogy jobban tul lennel ezen, ha nem is keresned oket. Neked lehet sajat csaladod, inkabb erre torekedj es akkor boldog leszel. Ne fuss olyan szeker utan, ami nem vesz fel! Ha jol ertem az "apad" mar tobbszor is nyomatekositotta, hogy nem akar, en nem foglalkoznek vele vagy a gyerekeivel ezek utan. Ebbol ugyis csak vita lesz.
2011. júl. 6. 19:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Szerencsére boldog családi életem van. Tudom, hogy gáz, amit írni fogok. Eddig csak azért nem kerestem fel őket, mert sajnálom a feleségét, meg a gyerekeit. Viszont nagyon zavar, hogy azóta is a tisztes családapa szerepben tetszeleg.
2011. júl. 6. 19:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Engem nemrég megkeresett egy 25 éves nő.A bátyám gyereke....

Erős csaj, végig kell csinálni.

Lelki erő nélkül nem megy. !

Sok sikert hozzá :)

2011. júl. 6. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy próbát megér,talán jó kapcsolat lesz belőle.Ha meg sem próbálod,akkor csak bánnád később,hogy talán elhalasztottad.

Egyébként azért arra is készülj majd fel,hogy lehetséges,nem akarják majd tartani a kapcsolatot.

2011. júl. 6. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!