Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalkoznál nállad jóval fiatalabb lánnyal?
Sziasztok
Idén érettségiztem 19 éves vagyok. Van a suliban egy csaj, idén lett elsős 15 éves, és igazából élőben szép kis csaj meg aranyos is. Amíg suliba jártam figyelgettük egymást néha, beszéltem vele egy párszor meg ráírtam facebookon. Szóval normális és valamennyire érettnek tűnt a kora ellenére. Sok közös dolog van kettőnkben, legalábbis van egy néhány. Elvileg még mindig bejövök neki, csak nem tudom szerintem túl fiatal hozzám képest. Szerintetek? Az is sokat nyom a dologba, hogy amúgy szép arca van, kis szőke baba arccal, de emiatt csak kislánynak tűnik. Tényleg nem néz ki többnek 14-15 évesnél... Én meg 19 éves vagyok, kicsit túl korosnak érzem magam hozzá képest. Azon gondolkoztam hogyha összejönnék vele a környezetem hogy reagálna?? Ritkán van barátnőm, de ha van akkor általában velem egy idős. Ő meg olyan kislánynak néz ki, meg elég fiatal is. Szóval ez csak elbizonytalanít. Srácok szerintetek foglalkozzak vele?
19/F
inkább haggyjd,ő hozzád képest még kislány már a korábol kifolyolag is..és 1 15évessel szerintem nem nagyon tudsz kialakítani komoly kapcsolatot hiszen még fiatal,és ők ilyenkor még abban a korban tartanak amikor 2hetente más srác tetszik...tisztelet a kivételnek..szal sztem felejtős..
21/L
Először is köszönöm mindenkinek a választ!
Még mindig nem tudom mi legyen. Nem is várom el hogy ti döntsétek el helyettem, de mindenképp jó hogy írtatok ezek szerint működhet a dolog és sokan vannak eggyütt fiatalabb lányokkal. Engem sok minden visszahúz, pl ma néztem facebook-ját és van egy olyan képe amin nagyon kislányos (főleg hogy szőke és olyan baba arcú) és eszembe jutott, hogy amikor én 15-16 éves voltam és mondjuk koncetra mentem ha elengedtek akkor ott tomboltam és ittam, ő viszont akkor még csak 10 éves lehetett... Szóval értitek, ha arra gondolokj hogy hol voltam 3-4 évvel ezelőtt eszembe jutott hogy ő hol volt 3-4 évvel ezelőtt. Ilyenkor azért lejön, hogy tényleg van korkülönbség. De egyébként meg nem az a lány akinek folyton másik barátja van, legalábbis amióta suliba egy suliba járunk tudtommal kétszer volt barátja. Olvastam azt is, hogy csak akkor vágjak bele ha normális érzéseink vannak, hát nekem ennyiből még nem alakul ki semmi mély érzelem, és szerintem az ő részéről sem... Kb ilyen tetszünk egymásnak/van egy kiz vonzalom szintű a dolog. Végülis ahhoz hogy komolyabb érzéseim legyenk kell egy kis idő, de gondolom ezzel mindenkinél így van. Meg aztán nem tudom, elgondolkozok azon, hogy hogyan mutatnám be a szüleimnek vagy a barátaimnak?
Srácok, ti akik itt írtátok, hogy sokkal fiatalabb lányokkal kezdtetek és még most is eggyütt vagytok, hogy küzdöttétek le az elején ezeket a visszahúzó dolgokat? Pl.. hogy túl kislányos, vagy hogy mit mond majd a környezetetek, stb...?
Nem zavar, hogy babaarcú, régen oda voltam az ilyen lányokért. De most sokkal inkább a nőies fekete hajú csajok érdekelnek :) Olyan fura, mintha ezt a lányt a 3 évvel fiatalabb énemnek küldték volna...
Egyébként meg 10 év?? Ennyire azért nem kötném le magam!
Anyukám is ennyi idősen jött össze az akkori barátjával, 5 évig voltak együtt. :-)
Attól mert olyan kis " ártatlan" kinézetű abba nincsen semmi:-P az számít hogy megértitek-e egymást vagy nem. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!