Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb fiú. Mit tehet a lány?
nekem szinte mindig csak kisebb barataim voltak az utolso 5 evvel volt fiatalabb es nem amiatt szakitottunk mert o kisebb mnt en egyikkel sem
az a 1.5 ev az siznte semmi, persze most attol fugg, hogyha te 15 eves vagy akkor es 13.5 eves fiu az meg kicsi gyermek pl. es ciki lenne
Szerintem az 1,5 év nem olyan nagy dolog, max. akkor ha pont "elválasztó év" pl. gimnázium-egyetem, egyetem-munka között, mert akkor elvileg könnyen "szörnyülködhetnek" a barátok/barátnők, "juj, egy kicsi gimissel/egyetemistával jársz". De ezt leszámítva szerintem nincs gáz.
Amúgy nekem egyszer (én akkor 21 ő 24) volt egy 3 évvel idősebb barátnőm, de az a kapcsolat nem volt az igazi, és ebbe a korkülönbség is bejátszott. Inkább úgy tudnám leírni, mintha tudat alatt zavarta volna a lányt (és a barátok/barátnők szurkálódása sem jött jól), emiatt folyamatosan bizonyítási kényszerben voltam, ha valami apróságot nem úgy csináltam, ahogy ő kigondolta, akkor már ment a veszekedés...
Amúgy a fiúk többsége "mer" arra gondolni, viszont az is tény, hogy a lányok többsége inkább apakomplexusos (inkább egy 10 évvel idősebbel járnak, mint egy 1 évvel fiatalabbal).
Miaz hogy nem mer? :D
Én még 15 évvel idősebbet is összeszednék.
Jó kis MILF :))
Szóval csak rajta
Hát véleményem szerint egy 15 éves fiú értelmi szintje 13-14, egy 17 éves lányé meg lehet 18-19 is. De ez csak az átlag szerintem, lehetséges, hogy az a fiú épp érettebb, vagy te nem vagy érettebb a korodnál. Én valószinű, hogy örülnék neki első látásra, de ha belegondolnék nem hinném hogy meg tudnék felelni egy 20 éves lánynak. (annak ellenére, hogy fiú évfolyamtársaimat látva érettebbnek tartom magam az átlag 18 éves fiúknál)
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!