Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogosan akadtam ki az unokates...

Jogosan akadtam ki az unokatesóimra?

Figyelt kérdés

Elég nagy családunk, 11-en vagyunk unokatesók anyai és apai oldalról összesen.

Mivel ritkán tudunk találkozni megbeszéltük, hogy egy hosszú hétvégét töltsünk el együtt. Nagy szervezést igényelt, 20 főre foglaltuk a szállást, akinek van párja az hozta őt is.

Mindent szavazás alapján döntöttünk el. A vége az lett, hogy meg lett szavaztatva, hogy miket főzzünk.

Így a főzési alapanyagokat, zöldség, kenyér, vajkrém, az üdítőket, sört, bort mi vettük meg és úgy beszéltük meg, hogy ott pedig elosztjuk. Rövid italt mindenki hoz magával amit szeretne, ez mindenkinek saját költség ki-mit szeret.

És még pluszban megbeszéltük, hogy 1-2 csomag felvágottat szintén mindenki hozzon reggelihez, és a nasit is ugyanúgy, 1-2 csomag chips-rágcsa ki mit szeretne.

Az agyam majd eldurrant, hogy ebből szinte semmi nem valósult meg. Mi teljesítettük a dolgokat. Még többet is vettünk mint kellett volna. 2 unokatesómon kívül senki nem hozott felvágottat, nasit.

A fele hozott röviditalt, a másik fele nem (és nem azért nem hoztak mert nem innának).

Én ki akadtam, hogy direkt mindent megszavaztunk. Ők találták ki ezeket az ötleteket.

Úgyhogy mondtam, hogy akkor most aki semmit nem hozott csak magát az szépen autóba ül és a 35 km-re lévő Tescóba elcsattog és megveszi amit megbeszéltünk.

Láttam, hogy volt aki besértődött rajta és egész hétvégén puffogott, de nagyjából jól kezelték.

jan. 24. 10:04
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
23%
#30 Bruhuhu, akkor mások is rohadjanak meg, ugye?? Szánalom.
jan. 24. 19:17
 32/35 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem csak rámondták hogy oke aztán letojták. Én mondjuk nem értem hogy egy egy főbb étkezésen kívül miért kell még a reggelit is megbeszélni...valaki egy joghurttal beéri valaki meg tök mást eszik. Perszw ha meg lett beszélve gáz mert a többi arra számít, bár akkor mondtam volna hogy mindenki eszi amit hozott.
jan. 24. 20:15
 33/35 anonim ***** válasza:
81%

Utolsó: azért kellett megbeszélni a reggelit, mert a közösből azt nem vettek és a többi unokatesó nem hozott a leírás szerint joghurtot sem, a bolt meg nem volt sétatávra, tehát így csak más kontójára tudtak volna reggelizni.

Megértem, hogy a kérdezőnek ez nem tetszett.

jan. 24. 22:39
 34/35 anonim ***** válasza:
7%

"Gondolom te is pontosan ugyan ilyen vagy. Üres kézzel mész de mindent felzabálsz, megiszol. És még te vagy felháborodva ha valaki beszól."

Nem, csak én nem hisztizek minden apróságon.

jan. 24. 23:20
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Ide komolyan értelmi fogyatékosok járnak, vagy mi a f...?

Jézusom.

Kérdező, ezen sajnos hiába akadsz fenn, mert ők ilyenek - nekünk is van ilyen rokonunk, ott már az a módi, hogy visszük azt, amit mi fixen eszünk, felvágott, sajt, vaj, mindent is, a többiek meg max esznek üres kenyeret.

Ezek a "megbeszéljük, hogy ezt és azt hozunk" dolgok csak akkor működnek, hogyha mindenki úgy áll hozzá.

Nektek ez most tanulópánz volt, hogy nem kell elhinni, amit ígérnek és egyszerűbb, hogyha megveszitek magatoknak, amit esztek majd.

Mindenki külön.

jan. 25. 08:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!