Szerintetek ki mellé álljak? Anyám vagy a sógornőm mellé?
Nagyon közel állunk anyámmal egymáshoz, szinte ő az egyetlen, akivel megtudom beszélni a dolgaimat,mivel nincs sok barátom. Mióta tesómnak lett a sógornőm, ő lett a barátom. Eleinte nagyon jóban voltunk, mintha a nővérem lett volna.De ahogy anyámék és tesómék közt lett vita, ez picit kihatott rám is. Anyám eléggé szeret irányítani, meg mindenre van válasza, a sógornőmnek szerintem ez a legnagyobb baja. Egyszer ki is derült számára hogy anyámék utálják, azóta kb már nem is beszélünk úgy mint régen. Meg anyáék sokszor beszóltak neki hol ezért hol azért. Annak ellenére hogy 5 percre lakunk tőlünk csak heti 1x ha megyünk.
Én még otthon lakom, így hallom, hogy miket mondanak a sógornőmről. Anyám háztartásbeli mióta férjhez ment. Nekem azt mondja azt szeretné ha a sógornőm naponta átjönne (2 gyerekük van), és együtt lennének, segítene neki a sógornőm a kerti dolgokba. Meg amit anyám szeretne minden legyen úgy.
Sógornőm nem bunkó de mióta megtudta hogy ócsárolta anyám apám fűnek fának, inkább tartózkodó, alap dolgokról beszélünk, semmi személyes vagy olyanról mint régen. Anyám szerint lenéz minket. Sajnos velem se a régi a viszony. Jó igaz, én se sokat nyitottam felé. Mivel mióta anyám szerint ő másmilyen folyamatosan "utáljuk őt ", így csaladilag. Anyám tegnap is elkezdte mondani, hogy nem érti a sógornőm miért nem tud jönni az anyum tesóháékhoz segíteni csirkepucolásra. (holnap lesz) Hozhatná a gyerekeket is. Mert más is hozza a gyereket, igaz nekik nagyobb sógornőmé 5 hónapos meg 3 éves. Meg miota gyerekei vannak, nekünk nem segít.
Nem mondtam erre semmit de látom anyám is azt várja hogy állást foglaljak. A sógornőm nem mondd anyámékról semmit nekem, így az ő oldalát nem tudom csak azt érzem, hogy mivel sokszor kapott rosszat már inkább elvisel minket, de nem szeret.
Szerintetek nekem melyik oldalon kellene állnom?
Nem akarok én dönteni, de anyámon nagyon látom hogy azt várja mellé állok.
Persze hogy nem jó így,csak rohadtul nem mindegy,hogy állsz a dolgokhoz!
"A sógornőm jött ebbe a családba valamilyen szinten neki kellene alkalmazkodnia."
Meg anyádnak nem kéne így viselkednie vele.
" A sógornőm jött ebbe a családba valamilyen szinten neki kellene alkalmazkodnia."
Szerintem anyádék szét akarják szedni őket. No comments 😠
"Nem szól sokszor kettőt se hozzánk ha ott vagyunk, mintha folyton vmi miatt baja lenne."
Bocs,de még mindig itt tartasz?
Anyád egy kígyó. Ezen nincs mit ragozni.
Akkor miröl beszélünk most?
Hogy álljon anyádhoz,ha ő egy kígyó?
Kérdező!
Ezen nagyon gondolkodj el!
Anyad egy kígyó,de ezt már kitárgyaltuk már.
"Jó az nem szép hogy a háta mögött mi utáljuk, de szerintem ő is minket."
Innentől kezdve 💯 százalékkal is a sógornődnek van igaza.
Mit képzelsz te, hogy a sógornőd jött a családba és alkalmazkodjon? Ő első sorban hozzáment a tesódhoz, nem dolga követni a ti csirkepucolási szokásaitokat... Meg minden lóf@szban segíteni ANYÓSNAK úgy, hogy külön laknak tőletek. Egy tányért azért odébb tudtok rakni anyáddal segítség nélkül? Hát tudod, én is szívesebben pihennék otthon vagy kiréndulnék a gyerekekkel mint hogy veletek legyen és DOLGOZZAK, főleg, ha megtudnám hogy kibeszéltek (néha néha oké, hogy kell segíteni, de ti ezt rendszeresen elvárjátok). Szerintem örüljetek, hogy még nem lettetek elküldve a pics@ba.
És a tesód ennyi erővel meg az ő családjába ment nem? Őt is ugráltatják? Tudod, ez két oldalú dolog...
De hiába magyarázzuk ezt 30 kommenten keresztül, felesleges.
Kierőszakolni a jó kapcsolatot nem lehet, azért tenni is kell. Egy részt segíts te anyudnak Csirkét pucolni és világíts rá neki hogy a sógornődnek nem kell jönni neki ott vannak a gyerekek , te szívesen segítesz anyudnak.
Olyan hogy túl szeretik egymást, te is tudod hogy nincs. Rossz indulat van annak aki ilyet mond. Normális szülő örül a gyereke boldogságának.
Olyan, hogy anyós diktálja mikor legyen baba, te is tudod hogy nincs. 4 èv meg bőven ok a gyerek vállalásra. Egyszerűen ez 2 ember magánügye, ebbe nem lehet beleszólni.
Te annyit tehetsz, hogy átgondolod amit itt egyhangúlag írtak , ki szebben, ki nyersen és rájössz, hogy anyukádnak nincs igaza, csak rosszindulatú és keveri a szart.és te kipártolod a sógornőd, beszélgetsz és próbálod mosni anyud fejét, hogy kell normálisan viselkedni a menyével. Hidd el sikerül mert nekem is vannak sógornőim és ha én mondom anyunak a lányaként jobban hat . Te is tehetsz a jó kapcsolatért, elviszed sétálni a 3 évest, vigyázol rá 1 órát, beviszed anyudhoz stb.. együtt sétàltok. Érted már a lènyeget????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!