Szerintetek ki mellé álljak? Anyám vagy a sógornőm mellé?
Nagyon közel állunk anyámmal egymáshoz, szinte ő az egyetlen, akivel megtudom beszélni a dolgaimat,mivel nincs sok barátom. Mióta tesómnak lett a sógornőm, ő lett a barátom. Eleinte nagyon jóban voltunk, mintha a nővérem lett volna.De ahogy anyámék és tesómék közt lett vita, ez picit kihatott rám is. Anyám eléggé szeret irányítani, meg mindenre van válasza, a sógornőmnek szerintem ez a legnagyobb baja. Egyszer ki is derült számára hogy anyámék utálják, azóta kb már nem is beszélünk úgy mint régen. Meg anyáék sokszor beszóltak neki hol ezért hol azért. Annak ellenére hogy 5 percre lakunk tőlünk csak heti 1x ha megyünk.
Én még otthon lakom, így hallom, hogy miket mondanak a sógornőmről. Anyám háztartásbeli mióta férjhez ment. Nekem azt mondja azt szeretné ha a sógornőm naponta átjönne (2 gyerekük van), és együtt lennének, segítene neki a sógornőm a kerti dolgokba. Meg amit anyám szeretne minden legyen úgy.
Sógornőm nem bunkó de mióta megtudta hogy ócsárolta anyám apám fűnek fának, inkább tartózkodó, alap dolgokról beszélünk, semmi személyes vagy olyanról mint régen. Anyám szerint lenéz minket. Sajnos velem se a régi a viszony. Jó igaz, én se sokat nyitottam felé. Mivel mióta anyám szerint ő másmilyen folyamatosan "utáljuk őt ", így csaladilag. Anyám tegnap is elkezdte mondani, hogy nem érti a sógornőm miért nem tud jönni az anyum tesóháékhoz segíteni csirkepucolásra. (holnap lesz) Hozhatná a gyerekeket is. Mert más is hozza a gyereket, igaz nekik nagyobb sógornőmé 5 hónapos meg 3 éves. Meg miota gyerekei vannak, nekünk nem segít.
Nem mondtam erre semmit de látom anyám is azt várja hogy állást foglaljak. A sógornőm nem mondd anyámékról semmit nekem, így az ő oldalát nem tudom csak azt érzem, hogy mivel sokszor kapott rosszat már inkább elvisel minket, de nem szeret.
Szerintetek nekem melyik oldalon kellene állnom?
Nem akarok én dönteni, de anyámon nagyon látom hogy azt várja mellé állok.
#91, Sógornőm sajnos hiába lenne az itt kiutálná mindenki. Ez az igazság csak az a baj hogy ezt rossz beismerni
OK, ideáig eljutottunk végre. hogyan tovább?
"Amúgy sógornőm lehet azt várja hogy anyám egyszer bocsánatot kér, de az sose fog meg történni. Itt inkább a szőnyeg alá seprés a divat."
ha a sógornőd nem ebben nőtt fel, akkor nem is lesz partner ebben (jobb is, én se lennék)
"Pl disznovágásra se hozta el a kisbabát, majd mikor nagyobb volt akkor se. Unokatesom simán babakocsiban tette egész délelőtt elvolt mellettünk megetette tápszerrel utána vissza tette a kocsiba."
azt ugye tudod hogy a gyereket nem a gyártósorról veszik le? unokatesód gyereke olyan aki egyhelyben is elvan órákon keresztül. más gyerek 5 percnél többet nem tud ülni. amúgy komolyan mondom rohadjon meg hogy egy pár hónapos/éves gyereket nem visz disznóvágásra!
"Bár nincs gyerekem így nem értek ehhez."
akkor ne próbálj okoskodni. fogd fel hogy sógornőd nem szereti anyádat, mert anyád nem szereti sógornődet.
Kérdező,ideje lenne választanod!
Leírtam már jóval előbb.
Látom talán kezdesz észhez térni de akkor is leírom, hogy árad belőled az irigység a sógornőd felé mert egyetlen egy barátod sincs, se pasid tehát nincs életed. Bizony. Nincs.
Anyad egy kígyó, te meg irigy vagy az életére. De ezt te választod.
Na,akkor talán van értelme mind a 94 db és 10 oldalnyi válasznak.
Végre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!