Szerintetek ki mellé álljak? Anyám vagy a sógornőm mellé?
Nagyon közel állunk anyámmal egymáshoz, szinte ő az egyetlen, akivel megtudom beszélni a dolgaimat,mivel nincs sok barátom. Mióta tesómnak lett a sógornőm, ő lett a barátom. Eleinte nagyon jóban voltunk, mintha a nővérem lett volna.De ahogy anyámék és tesómék közt lett vita, ez picit kihatott rám is. Anyám eléggé szeret irányítani, meg mindenre van válasza, a sógornőmnek szerintem ez a legnagyobb baja. Egyszer ki is derült számára hogy anyámék utálják, azóta kb már nem is beszélünk úgy mint régen. Meg anyáék sokszor beszóltak neki hol ezért hol azért. Annak ellenére hogy 5 percre lakunk tőlünk csak heti 1x ha megyünk.
Én még otthon lakom, így hallom, hogy miket mondanak a sógornőmről. Anyám háztartásbeli mióta férjhez ment. Nekem azt mondja azt szeretné ha a sógornőm naponta átjönne (2 gyerekük van), és együtt lennének, segítene neki a sógornőm a kerti dolgokba. Meg amit anyám szeretne minden legyen úgy.
Sógornőm nem bunkó de mióta megtudta hogy ócsárolta anyám apám fűnek fának, inkább tartózkodó, alap dolgokról beszélünk, semmi személyes vagy olyanról mint régen. Anyám szerint lenéz minket. Sajnos velem se a régi a viszony. Jó igaz, én se sokat nyitottam felé. Mivel mióta anyám szerint ő másmilyen folyamatosan "utáljuk őt ", így csaladilag. Anyám tegnap is elkezdte mondani, hogy nem érti a sógornőm miért nem tud jönni az anyum tesóháékhoz segíteni csirkepucolásra. (holnap lesz) Hozhatná a gyerekeket is. Mert más is hozza a gyereket, igaz nekik nagyobb sógornőmé 5 hónapos meg 3 éves. Meg miota gyerekei vannak, nekünk nem segít.
Nem mondtam erre semmit de látom anyám is azt várja hogy állást foglaljak. A sógornőm nem mondd anyámékról semmit nekem, így az ő oldalát nem tudom csak azt érzem, hogy mivel sokszor kapott rosszat már inkább elvisel minket, de nem szeret.
Szerintetek nekem melyik oldalon kellene állnom?
Nem akarok én dönteni, de anyámon nagyon látom hogy azt várja mellé állok.
Nem kell/nem szükséges/nem szabad senki mellé állnod. Elvileg felnőttek, megoldják. Mindkettővel tartsd fenn a civilizált viszonyt, és amit neked mondanak, azt ne add tovább! Aki emiatt megharagszik, az annak a baja.
Az irányítósdit én sem szeretem. Az ötleteket igen, de az irányítást nem.
A sogorno hekyeben tobbet a tajatokra nem mennek! Anyadnak egy ingyen cseled kell, aki korbeugralja, te pedig lapitasz mint nyuszi a fuben! Nem mered kifejteni a velemenyed, inkabb te is beallsz utalkozni a sorba!
Egy 3 eves kisgyerek es egy 5 honapos baba mellett jobb dolga sincs, mint Anyadnak csirket pucolni! Normalisak vagytok ti?!
3.ugy van ahogy o mondja.
Kisgyerekes anyanak semmi dolga az anyad szerint?
Inkab neki kene segitenk nem pedig az ellentetet elvarni.
Kegyetlen kigyo,iranyithato anyad van,én se látogatnam őket és nem hogy ritkán,de soha.
én vagy nem állnék senki oldalára, vagy ha muszáj akkor a sógornőére. "azt szeretné ha a sógornőm naponta átjönne" ??? majd ha akar átmegy, de a franc akarná egy háztartásbeliként megkeseredett asszony fejét nézni minden nap! mintha a sógornőnek nem lenne jobb dolga 2 gyerekkel. "segítene neki a sógornőm a kerti dolgokba" majd ha akar segít, anyukád annyit vállaljon amennyit ő bír, más kontójára ne vállaljon munkát (apám is ezt csinálja már sok éve, nemrég volt egy hatalmas veszekedés ebből).
"Sógornőm nem bunkó de mióta megtudta hogy ócsárolta anyám apám fűnek fának, inkább tartózkodó, alap dolgokról beszélünk, semmi személyes vagy olyanról mint régen." teljesen jól csinálja, az ő problémáit mással megtartja magának, tiszteletben tartja hogy a te anyukádról van szó, akit valószínűleg szeretsz, nem akar közétek furakodni. ez tiszteletreméltó, anyád példát vehetne róla.
Senki mellé, hány éves vagy ?
Ideje lenne külön életet kezdened, barátok, párkapcsolat stb.
A 2-esnek totál igaza van!
Anyád csak irányítani akar mindenkit, még téged is,ezt te magad írtad le!
A kérdésre valaszolva:
Ez nem olyan mint a háború,hogy van két fél. Neked is legyen önálló véleményed!
Egyébként én a sógornőt támogatnám.
A sogórnőd (a leírásod alapján) nem csinalt semmi rosszat,anyádék kezdtek el bunkózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!