Szülők, ti a gyereketek vagy a ti szüleitek pártjára állnátok ebben az esetben?
Sziasztok!
17/F vagyok, a nagymamámmal, a húgommal (11) és a szüleimmel élek együtt. Szerdán történt, hogy a szüleim csak este értek haza. Én olyan 15 óra körül. Akkor a nagyanyám éppen a húgomat akarta elráncigálni magával a közeli piacra vásárolni. Nagyanyám anno velem is csinálta ezt, ilyenkor málhás szamár kell neki, valamint sokszor leáll az árusokkal is beszélgetni. És ezt várd ki... Hazafele persze már fáradt, ettől pedig kiállhatatlan. Amúgy se egy kedves ember.
A húgom nagyon nem akart menni, én meg mondtam neki, hogy jöjjön el velem fagylaltot enni. A húgom ugrándozva örömében jött, nagyanyám elkezdett tajtékozni, hogy ezt hogy képzelem, ne mondjak neki ellent a húgom előtt, stb. Én erre, hogy ő is ellentmond nekem a húgom előtt, de nem kapom fel miatta a vizet, ha cipekedő szolgát akar, vegyen fel erre valakit.
Este a húgommal hazaértünk, a szüleim elővettek, azóta is mérgesek rám, bármit mondok. Szerintük bocsánatot kéne kérnem a nagyanyámtól.
75
Tenagyon okos. Nem a fiatal korosztálynak esik neki senki sem, hanem konkrétan a kérdezőnek a tapló viselkedése miatt. Ne akarj már minden szrból általános problémát csinálni, te szerencsétlen.
Ja, akkor én egy 24 éves boomer vagyok.
81 voltam.
17:44
azert pontoznak le, mert igy mukodik a legtobb ember (direkt nem magyart irtam, mert nincs benne akkora szemelyes tapasztalatom, hogy ki is tudjam jelenteni, hoyg ez a nemzet ilyen, az meg olyan, a masik meg amolyan.. pedig.. na mindegy) tehat ugy mukodik a legtobb ember, hogy osszeallnak es a tobbseg alazza a kisebbseget.. mert ok a tobbseg, ezert biztonsagban erzik magukat es ettol tobbnek is.. tokmindegy hogy ki-mit tapasztalt elete soran, csak az letezik, amit a tobbseg tapasztalt, semmi mas:D es ez a baj a legtobb emberrel, egybol tamad ha a masik mas velemenyen van.. face-n is ez megy kommentben.. csak azt nem ertem ilyenkor hol a tisztelet amirol beszelnek??
"igen, az tok jo dolog mikor kulonbozo emberek megosztjak egymassal a velemenyuket, de ez mar kezd valami masba atmenni.. sot, mar reg nem a nagyirol meg a kerdezorol szolnak a dolgok.. hanem az ellentetekrol.. es sose talaljak meg az emberek egymas kozott SE az egyensulyt.. pedig mennyivel jobb lenne minden, ha inkabb megertenenk egymast, beszelgetnenk, nem tamadnank.."
Ha azt szeretnéd, hogy mindenki mondja el a saját véleményét, és kész, senki se térjen el az eredeti kérdéstől, akkor ez itt csalódást keltő. De szerintem sokkal jobb, érdekesebb, interaktívabb egy ilyen beszélgetés, mint az, ha csak listaszerűen egy csomó ember véleménye ott van egymás alatt és végig lehet olvasni.
Jaj de betaláltam nyugger boomer team.
Tudod én már nem foglalkozom az értékeléssel, mert többet ér az hogy kiállok a srác mellett. Egyikőtök kolis zaklatás áldozataként akarta látni. Gondolkodjatok már.
Amúgy is minden egyes piros értékelés egy egy nyugger felháborodott könnye. :)
22:02
azzal semmi baj nincs, ugy csak tagul a tema, de itt konkretan lassan mar a szemelyeskedes kezdodik el.. es az mar egy olyan veglet, amit nagyon nehez visszaforditani, tehat az onnantol mar nem beszelgetes
22:03
amugyis mindenki annyi idos, amennyinek erzi magat:D bumm
"azert pontoznak le, mert ... ugy mukodik a legtobb ember, hogy osszeallnak es a tobbseg alazza a kisebbseget.. mert ok a tobbseg, ezert biztonsagban erzik magukat es ettol tobbnek is.. tokmindegy hogy ki-mit tapasztalt elete soran, csak az letezik, amit a tobbseg tapasztalt, semmi mas:D es ez a baj a legtobb emberrel, egybol tamad ha a masik mas velemenyen van.. face-n is ez megy kommentben.. csak azt nem ertem ilyenkor hol a tisztelet amirol beszelnek??"
A másik embert tisztelni nem azt jelenti, hogy a saját véleményünket megtartani magunknak, vagy hogy mindenben egyetértünk... egyáltalán kivel kéne egyetértenünk, ha több vélemény is előkerül?
Ha olyan oldalra regisztrál valaki, ahol meg lehet jelölni, hogy egy hozzászólás hasznos-e vagy nem, tetszik-e vagy nem, stb., akkor azzal ő maga vállalja, hogy majd az ő hozzászólásairól is véleményt fognak adni mások. Ha nem akarja, nem használja az oldalt, vagy csak olvassa, nem ír. De a tiszteletnek ehhez csak annyi köze van, hogy ha más felhasználóknak én megadom a tiszteletet azzal, hogy kultúráltan mondom el a véleményemet arról, amit írt, akkor én is elvárhatom, hogy a többi felhasználó meg engem tiszteljen meg annyival, hogy kifejezhessem a véleményemet arról, hogy egy hozzászólást hasznosnak találok-e vagy nem.
22:21
nem irtam olyat, hogy tartsatok magatokba a velemenyeteket, meg mindebne ertsunk egyet:D ilyet el se tudok kepzelni:D:D nem hogy leirni.. en azt irtam hogy MEGERTENI egymast, az teljesen mast jelent..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!