Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Szülők, ti a gyereketek vagy...

Szülők, ti a gyereketek vagy a ti szüleitek pártjára állnátok ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17/F vagyok, a nagymamámmal, a húgommal (11) és a szüleimmel élek együtt. Szerdán történt, hogy a szüleim csak este értek haza. Én olyan 15 óra körül. Akkor a nagyanyám éppen a húgomat akarta elráncigálni magával a közeli piacra vásárolni. Nagyanyám anno velem is csinálta ezt, ilyenkor málhás szamár kell neki, valamint sokszor leáll az árusokkal is beszélgetni. És ezt várd ki... Hazafele persze már fáradt, ettől pedig kiállhatatlan. Amúgy se egy kedves ember.

A húgom nagyon nem akart menni, én meg mondtam neki, hogy jöjjön el velem fagylaltot enni. A húgom ugrándozva örömében jött, nagyanyám elkezdett tajtékozni, hogy ezt hogy képzelem, ne mondjak neki ellent a húgom előtt, stb. Én erre, hogy ő is ellentmond nekem a húgom előtt, de nem kapom fel miatta a vizet, ha cipekedő szolgát akar, vegyen fel erre valakit.

Este a húgommal hazaértünk, a szüleim elővettek, azóta is mérgesek rám, bármit mondok. Szerintük bocsánatot kéne kérnem a nagyanyámtól.

2023. ápr. 16. 07:39
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/101 anonim ***** válasza:
92%
Egyébként szörnyű ez a felfogás hogy aki öreg az pusztuljon el, mert tehetetlen. Akkor a nyugdíja se kelljen a 40 év munka után amiből esznek a kérdezőék. Meg akkor is utálni kellett volna a mamát amikor vigyázott rájuk gyerekként, ahelyett hogy kint a kertben matatott volna. A szülei teljesen jogosan akadtak ki, attól mert valaki idős, a család megbecsült tagja. Igaz kost a nyúl viszi a puskát a 21.században
2023. ápr. 18. 15:43
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!