Megmondanátok a szüleiteknek nem túl jó kapcsolat esetén, hogy nem lehet soha gyereketek?
Figyelt kérdés
Igazából sosem akartál gyereket, a szülés gondolatától világ életedben felállt a szőr a hátadon, viszont valahányszor szóbahozták és ezt megmondtad nem vettek komolyan, mondván, hogy fiatal vagy. Viszont kiderült, hogy ha akarnál se lehetne gyereked bizonyos okok miatt.2022. júl. 20. 13:08
2/10 anonim válasza:
Ha ennek köszönhetően leszállnak rólam, akkor igen, mondanám ezt.
Az más dolog, hogy sok orvos szereti valami teljesen egyszerű PCOS-re vagy hasonló betesgére is ezt rámondani. Aztán ha nem védekezik az illető, és mégis terhes lesz, akkor megy a csodálkozás. Szóval amíg egy nőnek van méhe, addig bátor dolog egy ilyet kijelenteni. De a szülőknek ezt nem kell tudniuk.
3/10 anonim válasza:
Ha zaklatnak a gyerekkel “mikor lesz már” stb
Elmondanám amúgy nem
4/10 anonim válasza:
Nekem nem lehetett, és szétkürtölték mindenkinek, a lakóhelyemen.
6/10 anonim válasza:
Nem kell elmondani, annyit mondhatsz, hogy nehezített pályán mozogsz.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó, hanem lakótársamról, jó barátok vagyunk, szóval amúgy nem matatok az életében, csak belegondoltam mit tennék a helyében. Nála tényleg fennáll az, hogy konkrétan 0% esélye van teherbe esni.
2022. júl. 20. 16:16
8/10 Metionin válasza:
Azt tudják, hogy nem akarok gyereket, viszont valószínűleg endós vagyok, ami egyébként megnehezítené a teherbeesést. Na azt nem tudják.
9/10 anonim válasza:
Eleve senkinek semmi köze hozzá, hogy miért nem szülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!