Hogy értessem meg az anyámmal, hogy nekem jó kapcsolat nélkül?
Folyamatosan azzal traktál, hogy keressek magamnak egy férfit, sőt néha még "alkalmas" jelölteket is mond. A nővéremnek és a húgomnak és a bátyámnak már van kapcsolata, csak nekem nincs és nem is volt még. (volt egy srác, de nem tartott sokáig, ő erről nem tud).
Az igazsag az, hogy csúnya vagyok, rondák a fogaim, és kicsit vézna vagyok. Többek között ezek miatt nincs senkim. Nem tetszem egy pasinak se, de én ezt már elfogadtam, ha az éven meglesz vizsgám, akkor munkába állok és kihozom a maximumot a külsőmből. Bevallom van akinek tetszem, de én nem vagyok megelégedve magammal és így inkább nem pasizok.
Nem akarom ezt elmondani az anyámnak, mert akkor azt hinné, hogy miatta vagyok "boldogtalan". Képes lenne magát hibáztatni, amiért nem csináltatta meg a fogaimat és nem vitt el bőrgyógyászhoz.
Mit értesz az alatt, hogy rondák a fogaid? Betegek, lyukasak? Mert akkor csak nyugodtan hibáztassa magát anyád, hogy nem vitt fogorvoshoz.
Az érdekesen álló fogak világa kicsit más tészta. (Bár gyerekkorban TB alapon azt is lehet csináltatni.) De ismerek olyan embert, akinek, gyerek- és fiatal felnőtt korában is finanszírozta a család a magán fogszabályozást, és mégis visszadőlt a fogsora. (Meg olyat is, akinek a tappancsok alatt rohadt el a foga, hiába a privát kezelés.) Szóval ép, egészséges fogak esetén én pl. fogszabályozást nem csináltatnék. (Más kérdés, ha a gyereknek ez a szíve vágya.)
1.: Most, magadtól miért nem mész fogashoz és bőröshöz?
2.: Amikor anyud meghal, mihez kezdesz egyedül? Kaja, villany,...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!