Szülők, ti a gyereketek vagy a ti szüleitek pártjára állnátok ebben az esetben?
Sziasztok!
17/F vagyok, a nagymamámmal, a húgommal (11) és a szüleimmel élek együtt. Szerdán történt, hogy a szüleim csak este értek haza. Én olyan 15 óra körül. Akkor a nagyanyám éppen a húgomat akarta elráncigálni magával a közeli piacra vásárolni. Nagyanyám anno velem is csinálta ezt, ilyenkor málhás szamár kell neki, valamint sokszor leáll az árusokkal is beszélgetni. És ezt várd ki... Hazafele persze már fáradt, ettől pedig kiállhatatlan. Amúgy se egy kedves ember.
A húgom nagyon nem akart menni, én meg mondtam neki, hogy jöjjön el velem fagylaltot enni. A húgom ugrándozva örömében jött, nagyanyám elkezdett tajtékozni, hogy ezt hogy képzelem, ne mondjak neki ellent a húgom előtt, stb. Én erre, hogy ő is ellentmond nekem a húgom előtt, de nem kapom fel miatta a vizet, ha cipekedő szolgát akar, vegyen fel erre valakit.
Este a húgommal hazaértünk, a szüleim elővettek, azóta is mérgesek rám, bármit mondok. Szerintük bocsánatot kéne kérnem a nagyanyámtól.
Nem szégyellitek magatokat hogy az online térben vélt igazságérzetetek miatt abuzáltok egy gyereket?
Ti sem lesztek jobb nagyszülők mint a kérdésben szereplő nagymuter.
58-59 Szerintem akiknek hasonló szerepköre volt a családban, (bevásárlásokra elvitték cipekedni, de amúgy le volt szarva) kialakul egy saját igény hogy elkerüljenek valahogy ebből a közegből.. nálam is így volt, anno én is magam kértem hogy hadd menjek kollégiumba.
(ez amúgy off, a kérdező nem írta hogy ők le lennének szarva, ahogy azt sem hogy ő kiszolgálószemélyzetnek nézné a családját)
Látom a sok kőbaltán csüngő vidéki megkeseredettségen lepontozással igyekszik elégtételt venni.
Attól még szomorú. Lehet a saját gyerekeiteket is így terrorizáljátok mint ezt a szegény srácot? A lelki terror is a zaklatás egy formája.
Tudtommal a nagyi a Rákóczi téri piacra szokott járni.
Mi az hogy tudtoddal? Ha eddig te kísérgetted, csak tudod...
"abuzáltok egy gyereket"
Nem, csak beszélgetünk vele - ha már a szülei nem eleget...
Nem olyan kicsi már, 17 évesen miért gondolod, hogy nem elég érett egy ilyen oldal használatához?
"terrorizáljátok mint ezt a szegény srácot? A lelki terror is a zaklatás egy formája."
:-O :D
Ha látsz olyat, aki terrorizálta, jelentsd! Én semmi ilyesmire nem emlékszem, pedig olvastam minden hozzászólást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!