Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyakrabban veszekedtek a...

Gyakrabban veszekedtek a szüleitekkel, amióta megszületett a gyereketek?

Figyelt kérdés

2022. dec. 8. 14:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%

Előtte sem veszekedtem velük, ők veszekedtek velem.

De igen, több a konfliktusforrás.

2022. dec. 8. 15:05
 2/12 anonim ***** válasza:
82%

Nem.

Azelőtt sem kerestük egyik oldalról sem a lehetőséget a cirkuszra, most meg már pláne nem. (10 és 8 évesek a gyerekeink.)

2022. dec. 8. 15:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. dec. 8. 15:27
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Nem. Elég fura is lenne, 50 kilométerre lakunk egymástól. Tudod, nem kell anyuék nyakára szülni, és nincs probléma.
2022. dec. 8. 15:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Anyósom imádott mindenbe belevauzni, főleg a háztartásba, de meglepetésemre a gyereknevelésemet nem kritizálta soha.
2022. dec. 8. 15:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Sőt, mintha anyuval közelebb is kerültünk volna egymáshoz egy kicsit.
2022. dec. 8. 16:42
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
Miért lenne több?! Komolyan nem értem
2022. dec. 8. 21:22
 8/12 anonim ***** válasza:
56%
Az ember-jó esteben- nem lakik együtt a szüleivel mire maga is gyereket vállal. Márpedig ha nem anyuékkal él, akkor maximum telefonon lehetne cirkuszolni.. ez erősen csökkenti a lehetséges veszekedések számát.
2022. dec. 8. 22:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem lakok anyáméknál, de egy községben élünk, ő előttünk megy el pl dolgozni. Beugrik. Kicsi gyerekkel séta kozben nyilván menjünk mamahoz van.

Min lehet konfliktus? Mindenen.

Miért nincs rajta sapka, miért vagytok kint ilyen melegben, minek mentek boltba, tiltanak mindent neki de azért mindig keresik, hasonlitgatjak másokhoz amit én nem szeretek, nem úgy beszélnek vele ahogy én jónak gondolom, mert egyenesen káros, szóval van bőven.

De ettől függetlenül elég érdekes lenne ha 10 percre élünk egymástól de nem találkoznánk, és a gyerek szeret oda járni vagy hivja ide a mamát. Nem teljesül mindig nyilván, de többségében mikor 2en vagyunk egész nap nekem is jól esik a társaság. Aztán persze az egyedullet is újra 🤣

2022. dec. 8. 22:25
 10/12 anonim ***** válasza:
49%
Akkor úgy kell viselkedni mintha felnőtt, sőt szülő lennél, és közlöd hogy nem kell jönni ha baszogatni akar. Ennyike.. ha megsértődik, sértődjön, addig is nyugalom lesz.
2022. dec. 8. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!