Miután megszületett a kisbabátok, sokszor mentetek vele a szüleitekhez, naponta, kétnaponta?
Újszülöttet nem hurcibálunk. Akár jó idő van, akár nem.
Jöjjenek a rokonok, ha látni szeretnék.
Én 3 hónaposan vittem először a nagyszülőkhöz, addig ők jöttek hozzánk.
Szerintem szükségtelen naponta ide-oda cibálni a babákat, itthon is akad teendő, meg ahogy már írták, a kicsiknek állandóságra van szükségük.
Az első hat hétben nem vágytam arra, hogy összecsomagoljam a fél lakást naponta,szóval mi nem mentünk. Anyukám jött az első pár hétben.
Anyósomék is egyszer jöttek ezidő alatt, szerintem a kicsi babának, meg az anyukának sem a legjobb, ha naponta, kétnaponta felkerekednek.
Ez persze nem azt jelenti, hogy levegőre sem kell menni, de az más, ha a ház körül tologatom egy órát, mint hogy több etetésnyi időre elmenjünk otthonról. Nekem ez főleg macerás lett volna, mert a fiam szopizott és tápszeres kiegészítést is kapott.
Szüleim 200 km-re laknak tőlünk, anyósék még plusz 30-ra.
Ahogy hazajöttünk a kórházból, anyukám itt töltött nálunk 1 hetet, utána anyósom 3 napot.
5 hetes korától 2 hetente mi utazunk vidékre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!