Gyakrabban veszekedtek a szüleitekkel, amióta megszületett a gyereketek?
Figyelt kérdés
2022. dec. 8. 14:57
11/12 anonim válasza:
Nem. Anyósom, apósom szuperek, az én szüleimtől meg elég távol voltuk és ritkán találkoztunk.
Éppen fordítva volt. Amikor már gyerekeink lettek onnantól már nem én voltam a gyerek akinek lehet dirigálni, akit le lehet szólni, hanem anya voltam akinek a saját családjáért kell felelősséget vállalni.
Valójában engem érdekelt már kevésbé az amin korábban anyámmal veszekedtünk és sok dolgot megértettem amikor már én is anya lettem abból amit ő csinált.
12/12 anonim válasza:
Igen, anya szeret 10x mondani mindent, hiaba hogy elsore elmondom hogy en nem ertek egyet, ha szerinte mashogy helyes nem hagy ki egy alkalmat se hogy megemlitse. Miota gyerekem van azota nyilvan meg tobbszor van erre alkalma. Bar mar nem vele lakom, de a gyerekem 1 (majdnem masfel) eves koraig vele laktam. Az elso egy evben nem volt sok vita, aztan atkoltoztunk egy kisebb lakasba es onanntol lett rossz. Bar nekunk mindig sok volt a vita mert nagyon masok vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!