Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Szülők, ti a gyereketek vagy...

Szülők, ti a gyereketek vagy a ti szüleitek pártjára állnátok ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17/F vagyok, a nagymamámmal, a húgommal (11) és a szüleimmel élek együtt. Szerdán történt, hogy a szüleim csak este értek haza. Én olyan 15 óra körül. Akkor a nagyanyám éppen a húgomat akarta elráncigálni magával a közeli piacra vásárolni. Nagyanyám anno velem is csinálta ezt, ilyenkor málhás szamár kell neki, valamint sokszor leáll az árusokkal is beszélgetni. És ezt várd ki... Hazafele persze már fáradt, ettől pedig kiállhatatlan. Amúgy se egy kedves ember.

A húgom nagyon nem akart menni, én meg mondtam neki, hogy jöjjön el velem fagylaltot enni. A húgom ugrándozva örömében jött, nagyanyám elkezdett tajtékozni, hogy ezt hogy képzelem, ne mondjak neki ellent a húgom előtt, stb. Én erre, hogy ő is ellentmond nekem a húgom előtt, de nem kapom fel miatta a vizet, ha cipekedő szolgát akar, vegyen fel erre valakit.

Este a húgommal hazaértünk, a szüleim elővettek, azóta is mérgesek rám, bármit mondok. Szerintük bocsánatot kéne kérnem a nagyanyámtól.

2023. ápr. 16. 07:39
 71/101 anonim ***** válasza:
15%
70-es, ez igaz, de akkor úgy látom veled együtt legalább ketten vagyunk így
2023. ápr. 16. 20:17
 72/101 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én végképp az a típusú ember vagyok, aki a nagyszülő és/vagy szülő kontra gyerek konfliktusban szinte 90%-ban a gyerek mellé állok, de te a maradék 10%-ba tartozol. Valamit otthon jól elcseszhettek, ha annyi nincs benned, hogy nem, hogy te ajánld fel a nagyidnak a cipekedést, de néha napján te vásárolj be. Mert pl. nekem volt exem, aki 15-16 éves korától már nem,hogy bevásárolt, megfőzött. Ja, és nő vagyok...
2023. ápr. 16. 20:49
 73/101 anonim ***** válasza:
64%
Neked van igazad.A mamának lehet segíteni és kell is,de az pedig bunkóság a részéről,hogy egy 11 éves lánnyal akarja cipeltetni a dolgokat.
2023. ápr. 16. 21:01
 74/101 anonim ***** válasza:
97%

"az pedig bunkóság a részéről,hogy egy 11 éves lánnyal akarja cipeltetni a dolgokat"

Ha egy 17 éves fiú azt látja, hogy valaki bunkón készül viselkedni egy 11 éves lánnyal szemben, akkor nem úgy intézi, hogy még nagyobb bunkóság kerekedjen ki az esetből - egy idős nővel szemben elkövetett bunkóság -, hanem inkább felajánlja, hogy majd ő segít a 11 éves lány helyett (mint ahogy már más is írta).

2023. ápr. 16. 21:08
 75/101 anonim ***** válasza:
13%

Na ez a kérdés ahol a pontozó kezek sírnak.

A nyugger boomer tábor kiegészítve pár karennel esik neki a fiatal korosztálynak.

A két tábor pedig a végletekig lepontozza egymász.

2023. ápr. 16. 21:15
 76/101 anonim ***** válasza:
84%
75-ös: én a 72-es vagyok és 29 éves, csak mondom. Az azért bőven nem nyugger...
2023. ápr. 16. 21:20
 77/101 anonim ***** válasza:
20%

"29 éves... Az azért bőven nem nyugger..."

Az neki már bőven a boomer kategória, nyugodt lehetsz. :)))

2023. ápr. 16. 21:28
 78/101 K.O. ***** válasza:
88%
durva merre fajult ez az egesz.. a vegen még valami tarsadalomkritika lesz ebbol a kerdesbol:D
2023. ápr. 16. 21:34
 79/101 anonim ***** válasza:
17%
Nem baj az. Beszélgetünk.
2023. ápr. 16. 21:37
 80/101 K.O. ***** válasza:
69%

21:37

igen, az tok jo dolog mikor kulonbozo emberek megosztjak egymassal a velemenyuket, de ez mar kezd valami masba atmenni.. sot, mar reg nem a nagyirol meg a kerdezorol szolnak a dolgok.. hanem az ellentetekrol.. es sose talaljak meg az emberek egymas kozott SE az egyensulyt.. pedig mennyivel jobb lenne minden, ha inkabb megertenenk egymast, beszelgetnenk, nem tamadnank.. (sztem a lepontozas is egyfajta tamadas, ha nincs kifejtve, megbeszelve, hogy mivel nem ert egyet aki lepontozott) ez kb olyan, mint amikor valaki eloszor ut, aztan kerdez.. eloszor kerdezni kellett volna a kerdezot, aztan itelkezni.. tisztelet a kivetelnek

2023. ápr. 16. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!