Férfiklimax, a kisfiára meg átragadt? Már csak a fejünk fogjuk.
Párom 25,az apja 50.Kitalálták,hogy nekik motor kell,nem is akármilyen...Leendő anyóssal egyszerre fogjuk a fejünk,hogy ezek megzakkantak,páromnak motoros balesete is volt elég csúnya,én meg irtozom a motoroktól.Én érzelmileg,leendő anyós anyagi résszel próbálja lebeszélni őket felváltva.
Mivel lehetne lebeszélni őket?Páromnak nincs rá jogsija se még,bár ez nem fogja meghatni sztem.Túl sok baleset van motorral,ott a kocsi mindkettőnek,az miért nem jó már?Nincs kedvem végignézni:S
Ötlet?
azért van egyre több motoros baleset az utakon mert egyre több a motoros is. a balesetek száma nem egyforma mértékkel nő a motorosok számával.
50éve amikor nem volt ennyi kocsi és a mai viszonyokat összehasonlítva ma sokkal több autó baleset van.
(ebben nem vagyok biztos, de szerintem) a balesetek többségében az a motoros a hibás, aki városban 120al megy egy keréken és csak meg mutatom, hogy ki is vagyok én és mit tudok. nah mármost ha a párodat és apját ilyennek látod és nem meg a nyugodt kényelmesen a motorozás miatt motorozik, akkor valahogy megértelek, de nem beszélném le őket akkor sem, bár nem tetszésemet kifejezném.
ismerem annyira páromat,hogy idegbeteg ha vki nem ugy vezet ahogy szerinte jó,néha még kocsiban is félek mellette,pedig én is imádok 160al menni ahol nincs rendőr...
de tudom hogy vezet,2 éve autóbalesete is volt,de nem tanul belőle
anyás fapin@
látszik h érted nem aggódik senki..
ha tudnám hogy tud magára vigyázni,nem ellenezném ennyire
de tudom hogy nem tud,nem semmiért volt pár éven belül motorral és kocsival is balesete,méghozzá ugy hogy ő nem vezetett a körülményeknek megfelelően
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!