Férfiklimax, a kisfiára meg átragadt? Már csak a fejünk fogjuk.
Párom 25,az apja 50.Kitalálták,hogy nekik motor kell,nem is akármilyen...Leendő anyóssal egyszerre fogjuk a fejünk,hogy ezek megzakkantak,páromnak motoros balesete is volt elég csúnya,én meg irtozom a motoroktól.Én érzelmileg,leendő anyós anyagi résszel próbálja lebeszélni őket felváltva.
Mivel lehetne lebeszélni őket?Páromnak nincs rá jogsija se még,bár ez nem fogja meghatni sztem.Túl sok baleset van motorral,ott a kocsi mindkettőnek,az miért nem jó már?Nincs kedvem végignézni:S
Ötlet?
ha nagyon akarnék,kereshetnénk annak a pénznek jobb helyet is,albérletben élünk
de amig normális keretek között,addig egyikőnk se szól hogy mit vesz a másik,tavaly 2millio volt a kocsija,rossz szot nem szoltam rá
de a motor más...és ugyis lebeszéljük,csak ugy kell,hogy ő is ezt akarja...
a kérdés nem az volt,hogy lebeszéljem-e,mert egyértelműe igen,hanem hogy MIVEL?
aki ellenzi,az majd gondoljon erre,ha egy páromhoz hasonloan vezető miatt balesetet szenved,és maradandó baja lesz,vagy közeli ismerőse/rokona marad ott,mert egy felelőtlen idegbetegen vezető embert hagytak kibontakozni
imádom őt,támogatom mindenféle önmegvalósitási tervét,de nem azt amiben meg is halhat..
utolsónak köszönöm
közben jött egy árviz,örültünk ha kocsival lehet közlekedni,igy pár hétig nem lesz téma
de mivel lehet tartósan meggyőzni?
kocsit bütykölgeti sokat,ahhoz már én is értek,nem kell ugy bologatnom,hogy nem tudom mit ebszél (bár jobb fajta kocsit csak szervizben lehet csináltatni,itthon max olajat tud cserélni:D)
megoldás lehet az apján keresztül lesz...ha leendő anyós megtiltja hogy vegyen a férje,akkor már a kisfiának sem lesz olyan érdekes
keressenek biztonságosabb hobbit...
Nézd, ha szerinted az a normális, hogy mindenképpen egyenlően mondjatok le a vágyaitokról, amit te kompromisszumnak nevezel, hát akkor hajrá, küldj neki naponta motorbalesetes videókat, vagy a régi balesetéről képeket, ha van. Annak semmi értelme, hogy azt szajkózd neki, hogy eszetlen és gyerekes és nem tud jól vezetni, mert annak csak az lesz az eredménye, hogy eszetlenül fog száguldozni és hamar meg lesz a baj, ahogyan azt te szeretnéd, már csak azért is, hogy igazad legyen. Szurkolok a párodnak, hogy mielőbb észbe kapjon és lelépjen mellőled, neki már van egy zsarnok a családjában, nincs szüksége még egyre. Egyszerűen el akarjátok venni tőlük, hogy valaminek örülni tudjanak az életben - az apa lehet, hogy utoljára még kipróbálná magát (tény, hogy a kapuzárási pánik jele ez), a párod meg keresne valamit, amivel levezethetné az egész napos gürizést, amivel a te kényelmedet is megteremti...
Ja, és amit művelsz, az nem aggódás, mivel semmi okod aggódni, a motor még nincs meg, ellenben vészmadárként károgsz.
nem ő teremti meg a kényelmemet,többet keresek mint ő...
mikor aggódjak,mikor már megvan a motor? hát azt már nem...
ott a kocsi,eddig jó volt,legyen ez után is,arra is lehet rengeteg pénzt költeni (költ is,ezzel nem ellenkezek),azzal is lehet rengeteget babrálni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!