Szerintetek ciki hogy még szüleimnél lakom?
Takarodjál már, azt csinálsz amit akarsz, és kész....
Semkit nem érdekel mit csinálsz.... komolyan és állitólag Te "férfi" vagy... haha....
Nem rég érkeztem le a nyaralómba, a Balaton parton. A csajommal nem sokára, romantikus vacsora lesz.......
Neked jó siránkozát a putriba....
Brühühühü.... ne legyél feszült... nekem volt tököm és megcsináltam, Neked nincs tököd, Te nekem dolgozol 130.000.-ért. :D
Küldjek képet? :D
,,Ki fiizetne ki egy érettségivel nem rdnelkező renelkező embernek 200 felett?" apád fizetéséről volt szó, de látom az emelt magyar érettségi szövegértésed is jeles lett.
,,Anyám levan százalékolva te érthetetlen" aki le van százalékolva az nem = azzal hogy munkakerülő:D Ha anyád nem dolgozik akkor az azt jelenti hogy nem akar dolgozni, ha le van százalékolva az pedig hogy egészségügyi okból kevesebb a munkaképessége de ilyenkor kap egy bizonyos összeget havonta.
,,Menjek esti vagy levelező egyetemre? Ami roha@@t nehéz?" Vagy elmész normálisan egyetemre és dolgozol hétközben és hétvégén:) de ez meghaladja agyi kapacitásod ezek szerint... nem tudod felfogni hogy van aki így csinálja...
,,Irigylem ezeket ezeket az embereket" na ez a baj hogy irigykedsz, és mást nem.
,,nekem is azota lehetne életem meg karrirerem" most meg már nem lehet mivel apád most keres ennyit nem 3 éve... hagyjál már.
,, Pénzből lehet mindent abból lehet építkezni, abból lehet élni, abból lehet tanulni, abból lehet örömet boldogságot szerezni" elég szánalmas a gondolkodásod. Ezért van államilag támogatott egyetem hogy aki képességei alapján képes rá az ingyen elvégezheti és még kap támogatást is...
,,ha lenne nálam 1 millió tudnék csinálni 1 millió 300 ezret belőle, mert értek hozzá"
Hát ezen jót kacagtam:D ez nagyon jóó:DDDDD mesélj még efféle kacagtató dolgokat:D
Dolgozol X éve és 1 milliód nincs, de te értesz a pénzhez... Akkár figyelj 100 ezerből csinálj 130-at majd 130ból csinálj 166-ot. Ha értesz hozzá sima ügy.
Te még annak se vagy jó....
Vágnám kifele az ilyen sirankozó munkást....
A kőművesed csak állna, mint Bálám szamara mérnökök, statikusok, vegyészek... nélkül, mert nem mit, mivel és nem tudná hogyan, hova.
De a lényeget még mindig nem érted és nem a diplomán volt a hangsúly, csak te vekengsz rajta, hogy szerinted anélkül nem lehet sokat keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!