Szerintetek ciki hogy még szüleimnél lakom?
Még hogy te meg a közgáz, ne már!
250-ből saját lakásban nagyon jól meg lehet élni, főleg ha már a gyerekek is felnőttek és ehhez még csak el se kell szedni a pénzüket, elég ha a saját ktgeiket állják.
Ott a probléma hogy az igényeid és a kereseted köszönőviszonyban sincs egymással, a pénzügyekhez meg egyáltalán nem értesz.
40 milliós ház kérlek nettó 400-zal is irreális vágyálom.
Épeszű ember kicsiben kezd, nem vállalja túl magát, s később léphet tovább is.
Kerdező! Kerlek válaszold meg ezt a kérdést:
Tegnap óta kaptál egészen használható ötleteket, merre indultál el? Elindultál valamelyik úton? Tettél valamit tegnap óta, hogy jobban élj?
"40ezret félreraok ritkán.. ha tudok 25ezer forint a rezsi. 30 ezer forint a kaja el is ment...."
Hát akárhogy számolom, 40+25+30 az csak 95 ezer forint. Van 35 ezer forint "hiány".
Másrészt 25 a rezsi? Én laktam panelban, több ismerős is ott lakik, 2-3 szobás panelokban 30-35 ezerre kijön a teljes rezsi, nálunk 40 felé csak nagyon extra hidegben ment. De ha meg te fizeted a rezsit, akkor apádéknak kellene egy vagon pénze legyen, szóval nem értem ezt a nagy nélkülözést.
25 éve uyganabban a gyárban a dolgozik ahol ro@@dt keveset keres, kb havi nettó 250 ezret és Pesten lakunk
-ez nem kevés. azért tűnik annyinak, mert Anyád ül a babérjain és igy persze, hogy nehezebb.
Kerdező! Kerlek válaszold meg ezt a kérdést:
Tegnap óta kaptál egészen használható ötleteket, merre indultál el? Elindultál valamelyik úton? Tettél valamit tegnap óta, hogy jobban élj?
Nagy a csend :)
Erre nem kapsz választ sosem.
Könnyebb kifogásokat gyártani mint tenni valamit is.
A nővéred veletek lakik? Négyen alszotok egy szobában?
Mennyit keres a nővéred?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!