Szerintetek ciki hogy még szüleimnél lakom?
Kedves kérdező, azok akik jól keresnek vitték valamire az életben nekik nem volt ám idejük, panaszkidni, sajnáltatni magukat.....
Jól keresek, pedig még szakmám sincs, (dolgoztam minimalbérért is).... forintra atszámolva 960.000 ft-ot keresek egy hónapban (netto)... 700.000 ft minimum félre teszek/ hónap... Te is kereshetnél ennyit, le is irtam hogyan.... még csak szakma sem kell hozzá... de bizony ezért tenni kell....
Vagy mit vársz? Adjak havonta Neked pénzt? Senki nem fog megsajnálni, sőt az emberek ellenszenvét váltod ki....
Megkétdezhetem, hogy a kérdésed kiirasa óta eltelt 2 nap... mit tettél annak erdekében, hogy jó irányba változzon az életed? Miert nem válaszolsz erre az 1 kérdésre?
Akkor utoljára leirom hogy hogyan keresek annyut, de elvárom, hogy válastolj arra a kérdésemre, higy mit tettél ebben a 2 napban, hogy Neked jó legyen...
Nettó 95.000 ft-ot kerestem gyárban szalagmunkásként.... mivel leirtad sok esély nekem se volt, ezért letettem a kamionos jogosítvanyt... Magyarországon 400.000 ft alatt nem is lehet vele keresni, persze nemzetköziben...
De mivel ugyanazt csinálom Ausztriába is, mint Magyarországon ezért evidens, hogy kicsi tapasztalattak, meg német nyelvtudással ott fogok dolgozni dupla pénzert.
És tudod mi a vicc? Hogy én 5 évig sporóltam rá, 650.000 ft-ba került nekem, de Te ezt ingyen megkaphatod ugyanis állami támogatással megszerezheted júniustól....
Egy konkrét lehetőség.... 1 éven belül szuper fizetésed lehet.
"ha lenne 5 szakmám"
Semmire nem mész 5 szakmával, ha ahhoz is hülye vagy hogy egyet kitanulj. Nem kell 5, elég 1 darab, azért az nem nagy feladat.
"Tanuljak meg dolgozzok?"
Egyem a szíved, a valamire való emberek mind ezt teszik...
"Menjek esti vagy levelező egyetemre? Ami roha@@t nehéz?"
Igaz, sokkal egyszerűbb otthon verned a farkad... :D
"most fognak egy vállalkozást létrehozni.. Irigylem ezeket ezeket az embereket"
Nem irigyelni kell őket, hanem tanulni tőlük, levonni a következtetéseket és magadnak is megtanulni előrelépni. Persze megint sokkal egyszerűbb a semmittevés.
"dologzik és tisztességesen megkeresi azt a 130 ezret"
Mindig is rühelltem az ilyen semmirekellő proli embereket, akiknek nem elég hogy a kisujjukat nem tették keresztbe az életben és szartak a világra, még van pofájuk úgy beállítani a dolgot mintha ők lennének a rendszer áldozatai mindenki más akinek jól megy az meg szemét mocskos ember. Holott csak szimplán kib..szott lusták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!