Szerintetek ciki hogy még szüleimnél lakom?
Akkor keresd a kifogásokat, te szerencsétlen. Minden második kommentelő ajánl neked valamit, hogy mihez kezdj magaddal, de csak a kifogásokat keresed. Pusztulj.
Kiszálltam.
Amúgy továbbra is azt mondom, totál kamu a kérdés.
250 ezret keres az apa, 130-at a gyerek, a rokkant anyuka is biztos hogy kap legalább 30-40 ezer forintot. Ez összesen több mint 400 ezer forint.
40 ezer a rezsi, 4 főre 40 ezer legyen a bérlet mondjuk (bár a rokkantaknak kedvezményes), 100 ezerből bőven kijön a kaja, bevásárlás. Legrosszabb esetben is havi 200-220 ezer forintot félre lehet ennyi pénzből tenni, úgy, hogy nem spórolnak semmin.
Ha összébb húzzák a nadrágszíjat, akkor havi 250 is megvan. Ennyiből 2-3 év alatt megvan egy lakás önerő, az apuka meg hitelképes, 10-15 éves törlesztővel simán vehető egy lakás. Kiadják albérlőnek az egyik szobát, akkor még bevétel is lesz belőle, vagy legalább a rezsit fedezi.
Egyszerűen rohadtul kell szórni a pénzt ahhoz, hogy ez mind elfogyjon....
Az utolsó tanácsom, es halálosan komoly. Fogj egy kötelet, és húzd fel magad, lehet a szüleidnek is jobb lesz...
De ha ehhez is puding vagy, akkor a génjeidet se add tovább senkinek.... (bar mondjuk biztos nincs olyan csaj aki szóba áll veled)
De csatlakozom az elöttem szólokhoz én is olyat tudnék durrantani a fejedbe....
Én is kiszaltam.... pá-pá
Van egy rossz hírem: a fszodat vakargatva is leszel egyszer 30, 40 éves és ugyanitt fogsz tartani, ha MA minden lehetőséget azzal hárítasz, hogy "de mennyi időbe kerülne kitanulni, összegyűjteni... stb". ;)
Másra mutogatva még senki nem jutott előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!