Hány éves korig nem ciki otthon lakni?
Én 100 éves koromig otthon laknék, ha olyanok a családi és lakáskörülmények, hogy jól érzem magam ott.
Divatból, vagy ciki vagy nem ciki alapon nem fizetnék albérletet, vagy adósítanám el magam a fél életemre.
Vastagon tojok arra, hogy ez valaki idegennek tetszik, vagy nem tetszik.
A párkapcsolat az más.
Egészségesebbnek tartom a különélést.
Na most ez azért nem ennyire egyszerű.Sokan képmutatóan azt mondják bármeddig,nem ciki stb.. Ugyanezek az emberek meg a való életben lenézik azt,aki a szüleivel él.Legalábbis ha férfi az illető. 26 éves koromig szüleimmel éltem, kb 20-tól folyamatosan kaptam az oltást nőktől,akik persze odaköltöztek mindig valamrlyik palihoz,tehát ők már "önállóbbak" voltak. Aztán elköltöztem a munka miatt más városba,egy átlagos panellakási albérletbe,és máris "nagyfiú" lettem.
Szóval udvarias dolog ezt természetesnek mondani,csak éppen valamiért a valóságban ez máshogy működik. Nem a szemedbe mondják,hanem a hátad mögött.
Én úgy vagyok vele, hogy ameddig nincs párkapcsolatom és otthon a szülői házban is jól érzem magam, és jók a körülmények akkor minek költözzek el. Egyrészt azért sincs értelme, mert a munkahelyem 20 percre van gyalog, motorral, vagy biciklivel még kevesebbet kell mennem. Közelben van minden, nyugodt, csendes környék. Meg ameddig nincs párkapcsolatom addig meg minek menjek egyedül albérletbe?
Egyrészt egyedül éppen hogy megélnék, de számolgatnom kéne, és nem lenne kényelmes nyugodtabb életem. Másrészt egyedül minek éljek egy lakásba? Vannak jó olcsó albérletek, de az ottani körülményeket inkább kihagyom. Ha normális lakást bérelnék akkor a fizum elmenne rá, plusz rezsire és kajára, és semmit nem tudnék félretenni. Másrészt ameddig szüleimnél éle, jobban tudok félretenni, jobban tudok agyalni hogy mit kéne még kitanuljak amivel tudok mit kezdeni, ha esetleg adódik egy jó lehetőség amihez kell némi kezdő tőke könnyebben előtudom teremteni. A szüleim se fiatalok már, el kell itthon a segítségem mert a testvéreimre nem igazán számíthatnak, meg minek hagyjam egyedül őket egy nagy két szintes családi házban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!