Hány éves korig nem ciki otthon lakni?
Én még mindig a szüleimmel élek, 31 éves vagyok, Párom is itt lakik velünk, ő 33 éves. Előtte albérletben laktunk, csak a tulaj átszexuált minket, én elveszítettem a munkahelyem és nem tudtunk új albit kivenni - így kerültünk ide, de egyikünk sem bánja. Se mi, se a szüleim. A Páromban nem egy idegent látnak, hanem a gyereküknek tekintik. Édesanyám 65, Édesapám 69 éves. Apukám tavasszal súlyos stroke-on esett át, júniusban még egyet kapott. Édesanyám nélkülünk nehezen boldogult volna, így értelmet nyert az is, hogy miért kellett ide jönnünk. Nem hiszek a véletlenekben. Így Apu ápolásában is tudunk segíteni, és Anyu válláról is egy csomó terhet levettünk.
Szerintem nincs olyan, hogy 20-30 vagy akár 40 évesen ciki otthon lakni. A mediterrán országokban abszolút elfogadott, hogy több generáció él együtt, bár az olaszok, spanyolok, görögök stb. családcentrikusabbak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!