Nagyon ciki, hogy tizennyolc évesen megkértem anyát, hogy jöjjön el velem holnap?
Szia!
Nem nő vagyok,de szerintem abszolút nem ciki.
Ez szerintem pont az a dolog,ami egy eléggé kényes dolog egy nő életében és a támogatás mindenképp jól jön.
szerintem ez még belefér, nem kell emiatt aggódnod, az első nőgyógyász azért stresszes.
egyébként mit gondolsz, más dolgokban mennyire vagy önálló?
mert ha ez ennyire bánt, akkor lehet, hogy beletalált valamibe ez a gonoszkodó megjegyzés
Ki nem sz*rja le mit mond más?
Anyád ismerőse foglalkozzon a saját dolgával, mert semmi köze ahhoz, hogy nevelőanyáddal mit csináltok közösen. Vannak akik ordítoznak, verekednek, de akad akik közösen elmennek nyaralni, programot szerveznek. Ti együtt nőgyógyászhoz mennek. Ennyi.
*szeretem.
Van akit szülni is az anyukája kísér. Nem ciki.
Egyáltalán nem ciki.
Én elmúltam 30, és múltkor beteg voltam, anyukám eljött velem. Nem azért, mert egyedül nem tudok, de minek mászkáljak egyedül, ha rosszul vagyok, amikor van, aki szívesen eljön velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!