Ciki ha én csak apa segítségével tudok elköltözni itthonról?
Figyelt kérdés
Most szeptemberben szeretnék elkötözni itthonról de mivel nem tettem félre pénzt (már bánom) vagy ha lesz munkám erre a 2 hónapra nembiztos, hogy összejön annyi, hogy az albérletre elég legyen.
Az egyik barátnőmmel költöznék össze így legalább nem idegennel laknék de félek. Még sosem laktam távol itthonról huzamosabb ideig ( jó kolis voltam de az nem volt messze tőlünk és bármikor hazajöhettem).
Apa azt mondta már régóta gyűjti a pénzt nekem, hogy eltudjak itthonról költözni.
Fura lesz havonta hazajárni és hogy egy másik megyében fogok élni. Biztosan honvágyam lesz először és szomorú is leszek.
24/L
2016. júl. 1. 16:10
1/4 anonim válasza:
24 éves vagy, nem 24. Mikor akarsz felnőni? 24 évesen renget nő már családanya. Nem azt mondom, hogy neked is annak kell lenni, de ideje a saját lábadra állni. Nem ciki, ha apád segít elindulni, de utána egyedül is kell boldogulnod. Másik megye.... Nem távolság.
3/4 anonim válasza:
Nem ciki ez nagyon kedves gesztus tőle,hogy segíteni akar. Az biztos hogy az első hónapba nehéz lesz és hiányozni fog a régi helyed,de az a jó benne hogy ott lesz a barátnőd és lelkileg tud támogatni majd. Meg nyugodj meg bármikor vissza mehetsz hozzájuk látogatni. De idővel meg fogod szokni az új helyet és jó lesz minden. Sok sikert kívánok! :)
4/4 anonim válasza:
Nincs azzal semmi gond ha segítenek a szülők, és azt is túl fogod élni hogy nem látod őket minden nap :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!