Nagyon ciki, hogy tizennyolc évesen megkértem anyát, hogy jöjjön el velem holnap?
1 -nevelőanyád az ismerőseinek minek mesél a te nőgyógyászati vizsgálatodról?
2 -a rendelőbe úgysem mehet be veled, a váróba meg szokás kísérettel menni.
Hogy anyukad veled megy nem gaz.
Hogy az ismerős belepofazik, nagyon gaz.
sajnos még nagyon sokszor fogsz olyan emberekkel találkozni, akik szemét megjegyzésekkel próbálják majd megkeseríteni az életedet. Szerintem az emberek fele ilyen!Tehát amit tenni tudsz, és persze nehéz, hogy nem veszed magadra azokat a dolgokat, amikkel IDEGENEK akarnak bántani, és éled az életedet. Ha te úgy érzed jobban magad, hogy van veled valaki, akkor nyugodtan hívj el magaddal valakit. Amúgy bemehet a rendelőbe az, akit te beengedsz. Nem egyszer látom, hogy nőgyógyásznál a férj is bemegy. Az egy dolog, hogy az orvos kérhet valamit, de neked is van ebbe beleszólásod!!! Ha szemétkedik az orvos, akkor meg menj máshová.
Pontosan tudom, milyen fiatal lányként elmenni a nőgyógyászhoz, még felnőtt nőként is éreztem magam rosszul ilyen helyzetben. Szóval ha úgy érzed, van, akiben megbízol, akkor egyrészt szerencsés vagy, másrészt teljes nyugalommal hívd el magaddal, ettől még nem vagy önállótlan. Mi, emberek, nem szeretünk minden helyzetet egyedül megoldani, néha kell a segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!