A vőlegényem haragszik rám, amiért nem veszem fel a nevét. Mit csináljak?
Nem azt írta, hogy mindenki funkcionális analfabétan, hanem ha vannak itt, akkor azoknak próbálta elmagyarázni, hogy mire gondol. Szövegértés? Meg tudjátok, akinek nem inge..
Kérdező, mit tegyél? NE MENJ HOZZÁ. Komolyan, ez szánalmas, amit a vőlegényed művel. Nem értem, mitől lenne jobb a házasság, ha bárki is felveszi a másik nevét.
Funkcionalis analfabetaknak magyarazkodik, es meg a peldat sem birja helyesen leirni :D 😂😂😬
Amugy neked lenne igazad, de amilyen stilusban irtal, gyanitom h nem csak ez a gondja a parodnak.
Ezen jot rohogtem :) Mar elore funkcionalus analfabetaval sertegeti az esetleges visszakerdezoket, de telebakizza a parmondatos kerdest.
Kedves funkcionalis diszgrafias! Kiraly kapcsolatod lehet, ha ezt vadidegenekkel kell megbeszelned, es nem a paroddal. Jo paros lehettek.
Imádom a sok hülyét:
"Jaj, nem akar elvenni a párom, mit csináljak most? Már évek óta hajszolom, de hiába, mert füle botját nem mozdítja meg."
Ez csak egy példa volt, itt a hozzászólok között nem volt ilyen jellegű kiírás, ez csak arra akar utalni, hogy rengeteg nő hisztizik azon, hogy nem akarják feleségül venni.
Neked a kezedet megkérték, viszont nem akarod felvenni a párod nevét.
Mondjuk nincs is barátnőm, de ha lenne se akarnék házasodni, minek? Mai világba, mai nők mellett.
Itt ha egy férfi azt akarja, hogy a párja fel vegye a nevét, azt akarja, hogy igen is lássák mások is, hogy az a nő hozzá tartozik (NEM TULAJDONAKÉNT!), de fogják fel az emberek, hogy ők egy pár.
Aki meg hisztizik azon, hogy nem akarja felvenni, hát sajnálom, de ott akkor az az ember nem szereti igazán a párját, nem akarja, hogy kb tudják, hogy férjnél van.
Az ilyen emberek között megy tönkre a kapcsolat könnyebben..
Fáj az elköteleződés? Vagy csak szimplán ennyire lusták vagytok végig menni egy pár lépcsős dolgon, hogy meg valósuljon.. persze ilyenkor le van szarva, hogy a férfi min megy keresztül értetek, illetve mit tesz meg értetek.
Én ugyanannyit teszek meg a páromért, mint ő értem. Így működik egy normális, egészséges kapcsolat. Nem várom el tőle, hogy felvegye a nevem, ő sem tőlem. Mi tudjuk, hogy szeretjük egymást, ehhez nem kell az, hogy bárki nevet változtasson. 25 éve élek egy névvel, nem veszem fel valaki másét, történetesen azért, mert a férjem.
És nem azért, mert fáj az elköteleződés, vagy mert lusta vagyok, hanem csak mert... NEM AKAROM. Ennyi.
A másik pedig, hogy nem ezen múlik, hogy valaki szereti a párját. Én nagyon szeretem az enyémet, többek között azért is, mert nem akad fent ilyen ostobaságokon s nem vár el tőlem semmit. Úgy szeretjük egymást, ahogy vagyunk.
Amúgy, valamiért megértem, hogy miért nincs barátnőd, már ne is haragudj. Ilyen hozzáállással, nem is lesz.
Nem is értem,ha itt " funkcionális analfabétáknak " vannak nevezve a válaszadók,akkor MIÉRT??? MIÉRT??? ide tetted fel a kérdést?
Lehet a vőlegényednek is hasonló stílusban adtad elő...
Számomra gáz,hogy 2 állítólagos "felnőtt" ember nem tud megbeszélni dolgokat!
Szép pár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!