Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényem haragszik rám,...

A vőlegényem haragszik rám, amiért nem veszem fel a nevét. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Itt a funkcionális analfabétáknak: a nevem Kovács Piroska, a vőlegényemé Takács Sándor. Eljegyzett, de kikötöttem, hogy a saját nevemet fogom továbbra is viselni, nem leszek Takács-Kovács Piroska, sem Takács Sándorné, sem Takács Sándorné Kovács Patrícia, sem Takács Patrícia. Azóta nem áll szóba velem (2 napja). És nyilván nem a valódi nevemet adtam meg.
2017. ápr. 11. 07:20
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/104 anonim ***** válasza:
92%

Harmatgyenge próbálkozás.... :D

Ne haragudj már, mégis miféle indokokra és érvekre voltál kiváncsi, amikor én annyit írtam, hogy ugyanúgy meglehetne kérdezni mit jelent egy olyan embernek a kapcsolat, aki képes hisztériázni egy idiota névfelvetel miatt + hogy én személy szerint a kérdezővel értek egyet és en sem fogom lecserélni a nevem, ha odakerül a sor.

Nem normálisan tetted fel a kérdést, hanem rögtön jöttél az itteni rinyapinák szövegével, hogy mi fog a pasiban, pénz, BMW...? Ez meg mégis miféle feltételezés?? Ezért mondom, nyilván magadból indulsz ki, normális embernek, akinek őszinték az érzései a másik iránt, magasról tesz arra, hogy mennyi pénze van és hogy van-e BMW-je, de kapaszkodj meg még azt is letojja, hogy egyáltalán van-e kocsija. Ugyanis egy kapcsolat nem itt kezdődik, persze neked lehet, más különben nem rögtön támadtal volna a kérdéseddel, azt feltételezve, hogy nekem a pénz, a beosztása és a kocsi márkája számít!

A véleményed pedig engem eddig sem hatott meg és ezután sem fog. Csak nem értem hogy jutottál el attól, hogy a kérdező és sokan masok nem vennék fel a férjük nevét, addig hogy pénz, bankvezér meg BMW... Érdekes egy logika.

Ha meg valóban nő vagy, akkor nyugodtan vedd fel a férjed nevet, hidd el a kutyát nem érdekli, de akkor másoknak sem kell emiatt megjegyzést tenni, ha ők nem így cselekednek..

2017. júl. 5. 00:09
 102/104 anonim ***** válasza:
88%

"A kérdező kommentje:

Már leírtam, hogy elfogadta, ergo eldöntöttük."

Akkor minek emeled ki századjára a kérdést, te szerencsétlen?

2017. aug. 11. 12:06
 103/104 anonim ***** válasza:
20%
Mert az ilyen libáknak nem a férjhez menés a lényeg, hanem az, hogy győztesen kerüljön ki a legdebilebb vitából is amit amúgy ő gerjesztett, és őnélküle nem is létezne!
2017. aug. 11. 17:00
 104/104 anonim válasza:
24%
Vagy mert érdeklik még válaszok.
2017. aug. 12. 10:49
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!