Mit tehetek ha zaklat a volt vőlegényem családja?
Neked nem kell semmit mondanod nekik. Te nem tartozol elszámolással a párodon kívül SENKINEK, azzal kapcsolatban, hogy miét szakítottál vele.
Ha neked állnak, hátat fordítasz és elmész, ha felhívnak leteszed a telefont.
én sem értem,hogy most mi van? mi baja van a családnak? miért téged basztatnak,amikor a drága gyermekük csalt meg téged?
jó már értem, fáj nekik,hogy rádköltötte a pénzt,nem rájuk(szülőkre).ez van. én leszarnám, megszakítanám a kapcsolatot az egész bagázzsal
Az a bajuk, hogy nem ők kapták a pénzt, pedig remekül el tudták volna költeni...
Ne törődj velük, te semmit nem tettél, amiért kellemetlenül kéne érezned magad.
A családját küldd el a búsba, ha tovább zaklatnak, akkor rendőrség.
Azt írtad, hogy a lakás a szüleid telkén van, viszont a lakást gondolom közös pénzből húztátok fel.
A vőlegényed családjának semmi köze ahhoz, hogy ti ketten hogyan egyeztetek meg erről, de sejtem, hogy a lakás árának a felét szeretnék.
első vagyok, nem vettem észre, hogy a te szüleid telkén van, pedig írtad. na mindegy.
A pasi kérheti a ház árának felét, de a családjának ehhez semmi köze. Úgyhogy fogják be a pofájukat.
Ha zaklatnak jelentsd fel őket.
Hogyha megkeres az ügyvédjük, hogy pénzt követelnek tőled valami miatt, akkor tedd fel újra a kérdést és ne azt írd, hogy mennyire rosszul esik valami, mert engem speciel nem érdekel. Hogyha van olyan kérdésed amiben tudok segíteni tedd fel érthetően.
Ismétlem: ha nem hagynak békén akkor jelentsd fel őket egyenként. Majd ha kapnak egy idézést a rendőrségtől alábbhagynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!