Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényem haragszik rám,...

A vőlegényem haragszik rám, amiért nem veszem fel a nevét. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Itt a funkcionális analfabétáknak: a nevem Kovács Piroska, a vőlegényemé Takács Sándor. Eljegyzett, de kikötöttem, hogy a saját nevemet fogom továbbra is viselni, nem leszek Takács-Kovács Piroska, sem Takács Sándorné, sem Takács Sándorné Kovács Patrícia, sem Takács Patrícia. Azóta nem áll szóba velem (2 napja). És nyilván nem a valódi nevemet adtam meg.
2017. ápr. 11. 07:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/104 anonim ***** válasza:
67%
10 éve mentem férjhez,de már akkor sem volt szokás felvenni a férfi nevét,legalábbis itt Budapesten,lehet vidéken máshogy volt/van.Ha emiatt besértődik a vőlegényed,nagyon gyerekes felfogású...
2017. ápr. 11. 08:03
 22/104 anonim ***** válasza:
85%

Takacsne Kovacs Piroska meg lehetsz ;)

Anugy tenyleg kicsit serto ahogy a kerdest feltetted, rogton hulyenek nezve itt a valaszolokat. Csak tudnam, hogy akkor megis milyen valaszra szamitasz ezek utan?

Meg szerinted 0 ismetettseggel hogy mondjuk meg hogy mit csinalj? Majd az eskuvo elott az anyakonyvvezetonel lenyomtok egy balhet a nevet illetoen es kesz...nem tudom mit kell itt ezen annyit agonizalni mar most.

Meg csak most jegyeztek el, es mar rogton azon pattogsz, hogy mi nem lesz. Szep kilatasok, mondhatom. Igy kell a kozos eletet kezdeni...valahol megertem a volegenyed haragjat, foleg ha ilyen flegma stilusban kototted ki neki is. Gondolom igazi ferfinak,es ferj jeloltnek erzi igy magat. szegeny. Lehetne ezt normalisan is...es kesobb is...es atgondolni is...na mindegy, te tudod.

nkabb orulj az eljegyzesnek, mi (es a funkcionalis analfabetak is) inkabb orulni es unnepelni szoktunk eljegyzes utan!

De oszinten nem is tudom ezek utan gratulaljak-e....

2017. ápr. 11. 08:04
 23/104 anonim ***** válasza:
67%
Hozzá sem mennék olyanhoz, aki elvárja, hogy felvegyem a a nevét.
2017. ápr. 11. 08:06
 24/104 anonim ***** válasza:
68%
Kérdezd meg miért olyan fontos ez neki. Lehet hogy betegesen féltékeny típus ki tudja.Az is lehet hogy csak jólesett volna neki és tényleg a stílusod a hozzààllàsod a nagyobb gond. Biztosítsd hogy szereted és a gyűrűt hordani fogod .Mond meg neki hogy nem szeretnéd felvenni senki nevét de attól elkötelezett vagy irànta. Viszont ha most 2 napig nem szóltak egymàshoz akkor mi lesz ha komolyabb gondokkal kell majd szembenéznetek? Biztos hogy ilyen férfi kell neked akinek ennyi problémamegoldó képessége sincs? Hàt te tudod.
2017. ápr. 11. 08:14
 25/104 anonim ***** válasza:
24%

Annyira hülyeség ez a név felvevősdi. Normális országban ilyen nincs.

Azonban a vőlegényed helyében meggondolnám az esküvőt. Egy beképzelt, feminista házisárkánynak tűnsz már a bevezető alapján is.

2017. ápr. 11. 08:17
 26/104 anonim ***** válasza:
9%

"Drága, a férj is felveheti a felesége nevét. Remélem, te is felfogod, hioszen biztosan nem szégyelled, ha nős vagy."

Felveheti, de nagyon nem szokás. Csak nevetség tárgya lenne a férfi vele.

2017. ápr. 11. 08:20
 27/104 anonim ***** válasza:
78%
Ha neki is ilyen stílusban adtad elő, akkor nem csodálkozom, hogy nem áll veled szóba.
2017. ápr. 11. 08:21
 28/104 anonim ***** válasza:
68%
Ez még 2017-ben vita tárgya egy kapcsolatban???? Nem hiszem el Vicc. Pedig bőven középkorú vagyok. Kérdező, én ilyen pasihoz hozzá se mennék. Apám adott nevet, majd én eldöntöm meghagyom e vagy nem. Senkiét nem venném fel. Manapság szerintem is csak falvakban, nagyon vidéken ügy ez. Ha valakinek meg olyan szakmája van, ahol már ismerik a nevét pláne nem az. Én orvosok közt vagyok, hát itt nem. Barátnőm jogász, ő sem vette fel. Mond meg a párodnak, hogy a kocsiját, házát írassa a nevére, Te nem a tulajdona vagy. A másik, ahogy többen írták vegye fel Ő a tiédet, az is gyakori manapság. Valaki itt írta feljebb, hogy akkor a pasi nevetség tárgya lenne. Még is melyik bolygón vagy melyik országban? Azért nálunk nagyon elmaradott és eldugott falunak kell ahhoz lenni, vagy esetleg bizonyos népcsoportban lehet ez ciki egy pasinak.
2017. ápr. 11. 08:31
 29/104 anonim ***** válasza:
71%

Kedves kérdező!

Sajnos a Mensahungariqa által készített IQ teszten csak 121-es értéket értem el, túl hülye vagyok egy ilyen kérdés megválaszolására.

Én intézek hozzád egy kérdést: Nem nagyon lealacsonyító neked, a funkcionális analfabétáktól tanácsot kérni??

Beképzelt,arrogáns tyúk vagy. Az ilyen nőktől mentsen meg a jóisten.

További szép napot! ;)

28/F

2017. ápr. 11. 08:35
 30/104 anonim ***** válasza:
56%
Èn a helyèben el sem vennèk egy ilyen nőt. Nyilván magadból indukálták ki, ezèrt ez a "kedves" bevezető.
2017. ápr. 11. 08:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!