Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi baja mindenkinek a háztartá...

Mi baja mindenkinek a háztartásbeli nőkkel?

Figyelt kérdés

Külföldön teljesen normális, ha egy nő otthon marad, akkor is, ha nincs gyerek. Elfogadott, természetes, és a kutyát nem érdekli, nemhogy még valaki be is szóljon érte.

Otthon akkor miért kell azonnal támadni? Sőt, kikiáltani qrvának meg ilyenek? Ekkora az irigység?

Nem vagyok eltartott, eddig csak kényszerből voltam otthon (munkahelyhiány, tanfolyam, hasonlók), és akkor is munkanélküliből, vagy a saját megtakarításomból éltem, nem tartottak el. Szóval bár rám nem vonatkozik, attól még érdekel.

Mi ez a gyűlölködés?

2016. jan. 18. 10:04
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/198 anonim ***** válasza:
64%

57!

Kapaszkodj, mert biztos meg fogsz kepodni: külföld az kicsit több, mint Németország. A világon nem csak Magyarország és Németország létezik. Plusz azt sem írta senki, hogy htb csak az lehet, akinek kicsi gyereke van.

Én nem Németországban élek és a gyerekem se kicsi, mégis htb vagyok - ahogy még jopar másik nő is. Sőt, szerintem most esel le a szekrol: férfi is, merthogy itt nálunk az sem meglepő, pláne nem elitelendo.

2016. jan. 18. 18:49
 62/198 anonim ***** válasza:
76%
Aki heti 3 napot suliban meg gyakszin van az háztartásbeli vagy tanuló?
2016. jan. 18. 19:03
 63/198 anonim ***** válasza:
100%
Haztartasbeli az, aki aktív korú, nappali tagozaton intézményben nem tanul, munkanélküliként nincs regisztrálva és nincs fizető munkahelye.
2016. jan. 18. 19:05
 64/198 anonim ***** válasza:
82%

"külföld az kicsit több, mint Németország"

Nem is írtam, hogy csak ennyi lenne. De ha tudnál olvasni, megértetted volna, hogy ez alapvetően mindenhol így van nyugat-európában. Mindegy, hogy Svédországban vagy Ausztriában keresgélsz, a fejlettebb európai országokban nem szokás otthon ülni. Az USA-ban is kb. 3 hónap után mennek vissza dolgozni. Emiatt nem értem, milyen külföldre gondol a kérdező, Kazasztánra, Iránra, vagy mi a bánatra?

2016. jan. 18. 19:20
 65/198 anonim ***** válasza:
81%
én estin tanulok,de heti 3 teljes napot reggeltől délutánig,rengeteg a tananyag (ápoló) mégis sokan "eltartottként" könyvelnek el,mert felnőtt vagyok,és gyerek is van de nem dolgozok.Mondjuk e mellett nem is lehet,de utána dolgozhatok halálomig.Ja és nem járok még fodrászhoz sem meg semmi.Részmunkaidő nincsen,de ha valaki tud akkor szívesen várom,amúgy meg senkinek nincs joga beszólni.Nem a seggemet meresztem.
2016. jan. 18. 19:25
 66/198 anonim ***** válasza:
89%
utolsó, nálunk nem egy ápoló hallgató dolgozik negyed v félállásban a kórházban.
2016. jan. 18. 19:35
 67/198 anonim ***** válasza:
88%

66-os, szerintem te is tudod, hogy mi a különbség, és hogy nem az olyan esetekről beszélünk mint te. Te nem csak tanulsz, mellette dolgozol is, mitől lennél akkor háztartásbeli? Eleve nem értem, ez hogy fordul meg egyesek fejében... :)

Valaki jól leírta, háztartásbeli az, aki aktív korú, munkaképes, de nem tanul, nem dolgozik, nincsenek gyerekek, vagy azok száma/kora nem indokolja az otthon maradást.

2016. jan. 18. 19:42
 68/198 anonim ***** válasza:
89%
köszi 66-os,erre rákérdezek.
2016. jan. 18. 19:48
 69/198 anonim ***** válasza:
82%

64!

Franciaország, Hollandia, Belgium, Luxemburg, Anglia - elég lesz ez a pár? Továbbra sem értem, miért kell bele kötni abba, aki tapasztalatból beszél. Attól, hogy te nem találkoztál ilyennel és elképzelt se vagy képes, még létezik.

2016. jan. 18. 20:09
 70/198 anonim ***** válasza:
88%
66 ,igen van ápolóként is részmunkaidős állás,de kisgyerekes ezzel nincs kisegítve,hisz az óraszámuk,mondjuk fele annyi(ha 4 órás),de ugyanúgy 12 órás műszakban kell ledolgozni,tehát ugyanúgy nem tudod megoldani,ha kisgyereket vinned-hoznod kell az oviból,iskolából.Persze biztosan vannak szuper kórházak,ahol a részmunkaidős,8-12-ig dolgozik,csak én még egyről sem hallottam,főleg nem fekvőbeteg osztályokon.
2016. jan. 18. 20:52
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!