Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi baja mindenkinek a háztartá...

Mi baja mindenkinek a háztartásbeli nőkkel?

Figyelt kérdés

Külföldön teljesen normális, ha egy nő otthon marad, akkor is, ha nincs gyerek. Elfogadott, természetes, és a kutyát nem érdekli, nemhogy még valaki be is szóljon érte.

Otthon akkor miért kell azonnal támadni? Sőt, kikiáltani qrvának meg ilyenek? Ekkora az irigység?

Nem vagyok eltartott, eddig csak kényszerből voltam otthon (munkahelyhiány, tanfolyam, hasonlók), és akkor is munkanélküliből, vagy a saját megtakarításomból éltem, nem tartottak el. Szóval bár rám nem vonatkozik, attól még érdekel.

Mi ez a gyűlölködés?

2016. jan. 18. 10:04
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/198 anonim ***** válasza:
21%
Engem az érdekelne, de nagyon, hogy miért fáj nektek, ha egy számotokra vadidegen úgy dönt, HTB lesz. Konkrétan mi az ami a gondotok, miféle kárt okoz nektek azzal, hogy ő meg a partnere úgy döntenek, csak az egyiküknek lesz hivatalos állása, jövedelme.
2016. márc. 12. 07:04
 112/198 anonim ***** válasza:
0%
110-es neked nem mindegy???
2016. márc. 12. 07:32
 113/198 anonim ***** válasza:
63%

Kitartott pi.c.ak mindig voltal es lesznek ok tudjak

Engem nem kell kitartson egy ferfi van munkam van eszem es szorgalmam nincs szugsegem ra.

2016. márc. 12. 21:00
 114/198 anonim ***** válasza:
22%
110 es azert nem dolgozik mert nem szeret dolgozni es van aki eltartsa. ez megfelelo indok neked? sot olyan is van ahol gyerek sincs megis eltartjak a not. miert? mert megtehetik. na erre varrj gombot!
2016. márc. 13. 12:39
 115/198 anonim ***** válasza:
32%
114-es én megértem, hogy vannak lusta k..rvák a világon, de akkor ne zavarja ezeket a "htb"-ket, hogy a nevükön nevezzük őket. Aki pi!natárogatásért cserében pénzt, lakhatást kap, az kitartott kur...va.
2016. márc. 13. 13:07
 116/198 anonim ***** válasza:
17%

115, te olyan mértékben vagy irigy, hogy ha igaz lenne a szólás mondás, miszerint sárga az irigysegtol, téged gond nélkül el lehetne adni citromkent.

Értem én, hogy xarul esik, hogy másnak nem kell reggel 6/8/9 tol a szalag mellett gurcolnie, vagy a kasszába ülnie a minimálbérért vagy picivel többért, hanem csakra otthoni teendőket kell ellátnia. Értem én, hogy xar belegondolni, hogy valakit annyira becsületes és szeret a házastársa, hogy az anyagi terheket leves a válláról és azt is értem, hogy xar elkepzelni, amikor a hónap végén kenyérre alig van pénzed és remegve várod a családi pótlékot, hogy másnál nincsenek anyagi gondok még egy keresetbol se.

2016. márc. 13. 13:25
 117/198 anonim ***** válasza:
64%

116-os nem vagyok irigy senkire, akit néha megdugnak, cserébe hozzávágnak egy valag pénzt és éli az unalmas, üres életét otthon!

2 diplomám van, több nyelvvizsgám, sikeres vagyok a szakmámban, kiemelkedően jó a fizetésem, 2 autónk van itthon és van egy gyönyörű házunk, amit KETTEN finanszírozunk a férjemmel. Önálló életem van, szakmai téren elismernek, emberileg is érek valamit.

Már hogyan lennék egy semmirekellő riherongyra irigy?!

Nem,nem irigy vagyok, csak mérges. Mérges, hogy az ilyen semmit nem érő nőtársam miatt néznek le minket sokan, tekintenek házicselédnek, agyatlannak, semmirekellőnek minket nőket bizonyos férfiak. Mert ezek az élősködők léteznek. És a létezésük rányomja a bélyegét minden tisztességes nőre is!

2016. márc. 13. 13:32
 118/198 anonim ***** válasza:
17%
Óriási tevedesben vagy, kedves utolsó, egy HTB nem néz le egy dolgozó nőt. Mondjuk a megnyilvanulasaid alapján kétlem, hogy lenne diploma, nemhogy kettő, nyelvvizsgat se nézek ki belőled ezzel a nyelvi színvonallal, amit itt alakitasz. Továbbra se adtál választ arra, hogy miért fáj neked, ha egy pár úgy dönt, az egyik tag nem dolgozik, elegendő a másik által megkeresett pénz a nekik megfelelő eletszinvonalhoz. Én tőled azzal nem veszek el egy fillért se, hogy nem dolgozom munkahelyen, ettől nem lesz neked se több, se kevesebb, se jobb, se rosszabb.
2016. márc. 13. 13:39
 119/198 anonim ***** válasza:
68%

Utolsó, még jó hogy nem nézel ki másból egy nyelvizsgát, amikor te magad olvasni sem tudsz.

Egyértelműen leírtam, miért bánt - mérgesít, mert a normális nőket is megbélyegzik miattuk - valamint azt is, hogy nem a HTBk, hanem rengeteg férfi nézi le a női nemet miattatok. De sebaj. Menj vissza a szappanoperáidhoz, az a te szinted.

Egyébként pedig de, ártotok nekünk - méghozzá azzal, hogy nem termeltek nyugdíjat például, és egész életetekben a társadalmon élősködtök. Kis ideig a férjeteken, aztán pedig mindenféle segélyen, aktív, termelő tagjai viszont sosem lesztek a társadalomnak. Ez pedig egy óriási negatívum, mert minél több eltartott és minél kevesebb dolgozó van, annál több adót fizetünk mi, tisztességes emberek, hogy a hozzád hasonló élősködőket eltarthassuk.

2016. márc. 13. 13:43
 120/198 anonim ***** válasza:
25%

Kapaszkodj:

1, Nem szoktam szappanoperakat nézni, nem érdekelnek. Na jó, bevallom, a TLCt nézem rendszeresen, nagy Say yes to the dress rajongó vagyok.

2, Valóban nem termelékenység egy fillér nyugdíjat se. Tudod miért? Külföldön elek, itt a nyugdíj abból lesz, amit mi befizetunk magunknak. Köszi hogy aggódsz, továbbra se lesznek anyagi gondjaink.

3, Mint az a fentiekből kiderul, segélyre se tartok igényt. Eddig se szorultam rá, ezután se fogok.

4, Nem tudom te milyen társaságban forogsz, engem értelmes emberek vesznek körül, akiknek teljesen természetes, ha valaki haztartasbeli. Sőt, most szorít erősen a széket, nehogy le ess rola: ITT A FÉRFIAK IS LEHETNEK HAZTARTASBELIEK! !!

Oh, és végül még valami, ami miatt biztos el is sírod magad: nagyon nem ráz meg a véleményed és nem is kimondottan érdekel, pláne hogy eddig nem sikerült magyarázatot adnod mi a problémád velünk. A kifogásod, miszerint miattunk néznek le minden nőt a férfiak eléggé sántít, lévén Magyarországon nem túl gyakori HTBnek lenni, külföldön meg teljesen normálisnak szamit

2016. márc. 13. 13:52
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!