Mi baja mindenkinek a háztartásbeli nőkkel?
Külföldön teljesen normális, ha egy nő otthon marad, akkor is, ha nincs gyerek. Elfogadott, természetes, és a kutyát nem érdekli, nemhogy még valaki be is szóljon érte.
Otthon akkor miért kell azonnal támadni? Sőt, kikiáltani qrvának meg ilyenek? Ekkora az irigység?
Nem vagyok eltartott, eddig csak kényszerből voltam otthon (munkahelyhiány, tanfolyam, hasonlók), és akkor is munkanélküliből, vagy a saját megtakarításomból éltem, nem tartottak el. Szóval bár rám nem vonatkozik, attól még érdekel.
Mi ez a gyűlölködés?
Nem kell hazudozni utolsó, a világon egy fejlett társadalomban sem normális, ha az egyik fél HTB. Vannak olyan országok, ahol ezeknek az aránya magasabb, de ennyi. Egy kisebbség vagytok, nem ez az elfogadott szerencsére. Felesleges hazudozni és úgy beállítani, mintha ez lenne az átlagos.
És felőlem úgy szolgáltatod ki magad másoknak, ahogy akarod. Aztán majd koppansz egy jó nagyot pár év múlva, de az már a te bajod.
A vitát ezennel befejeztem, mert egyszerűen derogál ilyen értetlen, semmit sem érő lényekkel diskurálnom, mint te magad.
Menj, elégítsd az aktuális párodat, hátha a melleid közé tol egy 50 euróst és vehetsz magadnak egy kis csokit :)
"Büszke lehetsz magadra."
Az is vagyok. Van családom, karrierem, szerető férjem, rendezett életem, önállóságom, hobbijaim.
"Tudod, én is az vagyok magadra, mert ugyan szerinted "semmit erő lény" vagyok, lehet, hogy nálad többet tudok felmutatni"
Mivel? Hogy széttárod a lábad és kapsz érte pénzt? El kell keserítselek, de erre minden nő képes. Dolgozni, sikereket elérni, tanulni, küzdeni kevesebben. Te pl. nem. De nem gond, nem vagyunk egyformák szerencsére.
Kedves HB
Addig van ,,mi,, amig ki nem dob a ferjed pasid.
HB kulfoldon olvasd buta liba aki lusta nyelvet tanulni es hajlando meg szulni is hogy menekuljon a munka alol es legalisatie tegye a semmitteves.
A dolgozo no ua munkat megcsinalj otthon mint egy HB de munka mellett es utan.
A ,,tobbet tudok felmutatni mint te,, resze jot nevettem.
Ugyan mit tud felmutatni ? Porkolteslabast ? Ja az sem az ove hiszen nem termel csak eloskodik.
,,szallag mellett min ber,,?
Ez is vicces aki tanul kepzi magat az is kulfoldon el az jol keres es hivatasa van mint nekem.
HB en annyit keresek egyedul amirol te csak almodsz plusz a ferjem fizuja.
Nekunk MI barmikor elugrunk hosszu hetvegere pihenni amig te nokedlit szaggatsz es szulejmant nezel.
Nyugdijbol ha nem dolgoztam annyit fogsz kapni amibol ehenhalsz kulfoldon.
Es ha a paaarod meghal elhagy lelep neked lottek nyelvtudas nelkul szakma penz tapasztalat nelkul kulfoldon
ehendoglesz
Volt ra pelda barati korunkben a csak annyira buszke volt ra nekik jol megy kulfoldon nem kell dolgozni
Eredmeny haz eluszott pasi meglepett o egy egy eves gyerekkel adosaggal null nyelvtudasal szallag mellett robotol
Ez a sok ev fenelvakaras bojtje
Pont igazolod a "tévképzeteimet".
Buta vagy, primitív, agresszív, tanulatlan, értetlen. Nem fogod fel, hogy másra vagy utalva, és hogy semmihez nem értesz, semmire nem vagy jó a szexen és a házimunkán kívül. Lealacsonyítod a saját emberi mivoltodat azzal, hogy alárendeled magadat valakinek pénzügyi és egyéb szolgáltatásokért cserébe. És fel sem tűnik neked, az a baj.
Azt hiszed, hogy egyenrangú felek vagytok, holott nem. A házastársad kezében van a hatalom, neked pedig semmid nincs. Aki ilyen életformát választ, az nem hiszem hogy lehet értelmes, önérzetes, fejlett emberi lény.
Nekem van ismerősöm aki 2 diplomás HTB.Ő kb 10 évig tervezi,hogy otthon marad,míg a gyerekek nagyobbak lesznek.Egyáltalán nem tartom agyatlannak,sőt,sőt...
És ő is bármikor el tudna helyezkedni.
Szerintem azzal van a gond aki valóban kiszolgáltatja magát a férjének aki utcára kerülne ha mondjuk az lelépne.
Majd rajonnek mikor mar keso lesz aztan sajnaljak magukat az elpocsekolt eletet.
A hazimunka anno 2016 egy ket oranal nem tobb ezert otthon maradni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!