Mi baja mindenkinek a háztartásbeli nőkkel?
Külföldön teljesen normális, ha egy nő otthon marad, akkor is, ha nincs gyerek. Elfogadott, természetes, és a kutyát nem érdekli, nemhogy még valaki be is szóljon érte.
Otthon akkor miért kell azonnal támadni? Sőt, kikiáltani qrvának meg ilyenek? Ekkora az irigység?
Nem vagyok eltartott, eddig csak kényszerből voltam otthon (munkahelyhiány, tanfolyam, hasonlók), és akkor is munkanélküliből, vagy a saját megtakarításomból éltem, nem tartottak el. Szóval bár rám nem vonatkozik, attól még érdekel.
Mi ez a gyűlölködés?
77-es,nekem is van apja a gyereknek,hajnali 5-kor megy el itthonról,s este 6-kor jön haza,tehát ő sem tudná hozni-vinni őket sehová.Szerencsés az akinek a férje nem gy dolgozik.
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad
No ez a válasz vajon miért lett lepontozva?
kedves 90 es en a te helyedben olvasnek is nemcsak irnek.
MInt irtam 30 eve nem elek Mo on meg latogatoba se jarok oda. Kivancsi lennek mennyiben befolyasolja ez a magyar tizen meg huszonevesek eletet az hogy en egy masik orszagban elve nem dolgozom. eleg vicces allitas a reszedrol. A ti dolgotok akik ott eltek hogy a szarbol varat epitsetek magatoknak . ha tudtok persze, en meg idoben leleptem onnet;-))))
En is idoben leleptem de nem otthon lenni egyeleten keresztul
En tanultam es kivallo munkam van jo fizetessel
Nem fuggok senkitol a ferjedtol sem
A gyerekek latjak lehet tanulni es dolgozni es gyereket nevelni egy nonek.
Arra tanitom oket onnalo nok legyenek sajat munkacal sajat penzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!