Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi baja mindenkinek a háztartá...

Mi baja mindenkinek a háztartásbeli nőkkel?

Figyelt kérdés

Külföldön teljesen normális, ha egy nő otthon marad, akkor is, ha nincs gyerek. Elfogadott, természetes, és a kutyát nem érdekli, nemhogy még valaki be is szóljon érte.

Otthon akkor miért kell azonnal támadni? Sőt, kikiáltani qrvának meg ilyenek? Ekkora az irigység?

Nem vagyok eltartott, eddig csak kényszerből voltam otthon (munkahelyhiány, tanfolyam, hasonlók), és akkor is munkanélküliből, vagy a saját megtakarításomból éltem, nem tartottak el. Szóval bár rám nem vonatkozik, attól még érdekel.

Mi ez a gyűlölködés?

2016. jan. 18. 10:04
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/198 anonim ***** válasza:
82%
Miért is? Pláne nem is itthon él.
2016. jan. 25. 20:50
 92/198 anonim ***** válasza:
71%

77-es,nekem is van apja a gyereknek,hajnali 5-kor megy el itthonról,s este 6-kor jön haza,tehát ő sem tudná hozni-vinni őket sehová.Szerencsés az akinek a férje nem gy dolgozik.

A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad

No ez a válasz vajon miért lett lepontozva?

2016. jan. 25. 23:08
 93/198 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom, én nem pontoztam le, de lehet, hogy azért, mert túl sokszor látni olyat, hogy az anya összevissza sakkozik, hogyan férjen bele az idejébe minden a bevásárlástól a gyerek hurcolásáig, a férfitól meg elfogadható az "én nem tudom, oldd meg te".
2016. jan. 26. 23:56
 94/198 anonim ***** válasza:
73%

kedves 90 es en a te helyedben olvasnek is nemcsak irnek.

MInt irtam 30 eve nem elek Mo on meg latogatoba se jarok oda. Kivancsi lennek mennyiben befolyasolja ez a magyar tizen meg huszonevesek eletet az hogy en egy masik orszagban elve nem dolgozom. eleg vicces allitas a reszedrol. A ti dolgotok akik ott eltek hogy a szarbol varat epitsetek magatoknak . ha tudtok persze, en meg idoben leleptem onnet;-))))

2016. jan. 27. 08:04
 95/198 anonim ***** válasza:
89%

En is idoben leleptem de nem otthon lenni egyeleten keresztul

En tanultam es kivallo munkam van jo fizetessel

Nem fuggok senkitol a ferjedtol sem

A gyerekek latjak lehet tanulni es dolgozni es gyereket nevelni egy nonek.

Arra tanitom oket onnalo nok legyenek sajat munkacal sajat penzel

2016. jan. 27. 08:12
 96/198 anonim ***** válasza:
31%
Nekem semmifele olyan karrierem nincs amit valaha is ertekesiteni akartam volna , nem vegeztem egyetemet amig kellett azert dolgoztam mert muszaj volt nem pedig elvezetbol. En sem fuggok a ferjemtol nalunk nincs olyan hogy fuggo viszony. a kozos szamlarol kozosen koltunk, mivel a hazassagunk elso pillanatatol minden kozos. Aki szereti amit csinal az csinalja, en sose ereztem nagy indittatast semmifele karrier irant. Az meg a ferjem elve hogy egy ferfinek kotelessege hogy el tudja tartani a csaladjat. Ebben az orszagban erre siman van lehetoseg.
2016. jan. 28. 07:50
 97/198 anonim ***** válasza:
26%
En semmire se tanitk senkit leven hogy nincs gyerekunk, de ha lenne nem lenne termeszetellenes a szamara hogy egy no tudjon valasztani. Ha akar dolgozzon tanuljon, szuljon ahogy tetszik. Ha meg nem es a parjaval mas eletmodot valasztanak az is az o dolguk. Nyugaton azert van az asszonytartas is kitalalva hogy pl. a 25-30 evi hazassag felbomlasa utan ne lehessen kisemmizni valakit sak azert mert nem dolgozott.
2016. jan. 28. 07:53
 98/198 anonim ***** válasza:
71%
96# Az én férjem is mindig ezt mondja.Neki a szülei is így éltek,ez neki a természetes.Nincs olyan nálunk,hogy én pénzem-te pénzed,csak pénzünk van,és erre kifejezetten érzékeny,mármint ha valaki mondjuk azt mondja,hogy "hallom vettél kocsit" azt kijavítja,hogy "vettünk".Több példa is volt ilyenre,aztán leültette az illetőt,elmagyarázta neki,hogy nálunk ez,hogyan működik,és megkérte,hogy ezekhez tartsa magát.
2016. jan. 28. 08:08
 99/198 anonim ***** válasza:
71%
Szvsz ez már túlérzékenység... én pl. ha egyvalakivel beszélek, akkor úgy mondom, hogy "vettél", ha mindketten ott vannak, akkor "vettetek", vagy ha tudom, hogy csak egyikük volt ott a vásárlásnál, akkor megint csak "vettél". Ez nem jelenti, hogy annyira kíváncsi lennék a pénzügyeitekre, hogy külön kiselőadást tartsatok belőle (még az is felmerülne bennem, hogy a férfi valójában nincs ennyire kibékülve a helyzettel és agyonkompenzál). Persze azzal semmi baj, ha neki az a hobbija, hogy ilyesmikre oktatja az ismerőseiteket, miközben te otthon mosod a mosógépetekben az alsógatyáitokat...
2016. jan. 29. 05:00
 100/198 anonim válasza:
40%
Irigyek. De mire? Én megtanultam magam szedni a szemöldököm, magam gyantázom a testem ahol kell, megtanultam kifesteni magam, manikűrözni, majd kifesteni a saját körmöm... nem kell a legfrissebb teló, márkás cucc, tatyó, ékszerek... A játszótérre? A bevásárláshoz? A lakásba? Ápolt vagyok, nincs szabadidő ruhám, csak kifestve és tisztességesen felöltözve teszem ki a lábam a lakásból.. nem vegyülök a szabadidős-tornacsukás (NIKE) :DDD-anyukákkal.. A NIKE felirat nem mentesít az igénytelenség alól... A megjelenésemre figyelek, csak nem mind1, hogy mennyiért... AKI MÁSRA BÍZZA A GYERMEKÉT (nagyika, sintér, délutáni ügyelet a bölcsi-ovi-suliban), annak nincs ideje magát festenie, kiszednie a szemöldökét, ha a saját körme van kifestve, az már occsssóóó... kell a fodrász, kell a mépszerű márka-táska-bizsu-ruha ... kell a több pénz!! Azért megy el dolgozni a többség, mert nem képes lemondani és kevesebb gőzzel üzemeltetni az életét, amíg a **gyereke eléri a 9-10 éves kort.. Addig nevelheted mint szülő, aztán már csak a TELÓ-XBOX-NET fogja, ha megszakadunk, akkor is.... Ha 10 éves koráig viszed BÁRMIT sportolni, játszani... mind1, csak foglalkozol a gyerekeddel 14:00-tól lefekvésig, egy életre egyenesbe teszed. 10 év a saját gyerekedért... Neeeem! Neked el kell menni dolgozni, hogy fontosnak érezd magad.. nem látsz tovább magadon. 10 évet adhatnál a gyerekednek, aztán mehetsz vissza dolgozni azért, hogy többet költhess ruhára...Ezt nem azoknak üzenem, akik a mindennapi kenyérért güriznek. A végtelen szegényeknek azt tudom tanácsolni, hogy ne szüljenek csak egy szegény gyereket a világra!!!! Aki iskolázott, az nem mer szülni, az görcsöl, hogy miből neveli fel.. max. egyet-kettőt bevállal, aki meg éppenhogy a víz felett van, szül mint állat... mert nekik csak ez van, a sok gyerek meg a szeretet... Nyomorúságból elég kevés gyerek fog tudni kitörni... El van ez a világ rendesen ferdülve... az egyensúlyt elég nehéz megtalálni...
2016. márc. 11. 14:39
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!