Háztartásbeli nők: hogyan alakultak a barátságaitok, miután otthon maradtatok? Megmaradtak a korábbi barátaitok, kapcsolataitok?
Nyár eleje óta vagyok itthon 3 gyerekkel és a beteg anyukámmal. A gyerekek már nagyok, dolgoztam korábban és a gyerekek előtt, között is.
Amióta itthon vagyok, a korábbi barátok mintha elmaradoznának. Nyilván most ez a decemberi időszak zsúfolt, ez érthető.
De előtte is hiába hívtam őket, hiába próbáltam szervezni közös programokat, mindig lemondták. Engem pedig már nem hívnak :-(
Korábban hetente összeültünk dumálni, csajos mozira, színházba mentünk, szépülős délutánokat tartottunk stb. Nekem hiányoznak ezek a csajos dolgok.
Mit csinálok rosszul?
Semmit! Ilyenek az emberek.
Mikor teherbe estem megszamlalhatatlan "barátom, baratnom" volt, mostanra lemorzsolodtak es tenyleg csak az maradt meg, aki valoban barat!
39hkm!
Én sem értem.
Annyi az összefüggés, hogy azóta van ez a dolog. Az egyik barátnőm mondta, hogy szerinte nem jó ötlet otthon maradni, gondoljam át. De a többiek támogattak, legalábbis eddig azt hittem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!