Külföldön teljesen normális, ha egy nő otthon marad, akkor is, ha nincs gyerek. Elfogadott, természetes, és a kutyát nem érdekli, nemhogy még valaki be is szóljon érte.
Otthon akkor miért kell azonnal támadni? Sőt, kikiáltani qrvának meg ilyenek? Ekkora az irigység?
Nem vagyok eltartott, eddig csak kényszerből voltam otthon (munkahelyhiány, tanfolyam, hasonlók), és akkor is munkanélküliből, vagy a saját megtakarításomból éltem, nem tartottak el. Szóval bár rám nem vonatkozik, attól még érdekel.
aki itt htb az mind tanfolyamra jár, jótékonykodik, önkénteskedik stb.
pedig ha én pl körbenézek azok az ismerősök között akik otthon vannak (nem gyerek miatt, gyes, gyed, egyebek, hanem csak úgy) azok őszintén szólva lótúrót se csinálnak. szóval én őket max azért irigylem, hogy van egy csomó idejük de semmi hasznosat nem csinálnak magukkal.
2016. jan. 18. 12:03
32/198 anonim válasza:
Hát, ha ez a véleményed, utolso, akkor te szimplán buta vagy. Az iskolában alkalmanként 4 gyerek jön pl az olvasás gyakorlasra, ami 20 perc és 5 csoportom van. A gyerekek többsége minimum egy szintet javít egy fél éves gyakorlással. A tanár nem tud egyenként mindegyikre odafigyelni -ezért is katasztrófa pl a magyar gyerekek olvasasa, különösen az értő olvasas- egy segítő viszont 25 gyerek helyett negyre, vagy gyengébb képességuek esetén kevesebbre figyel. Tudod, amikor a kisgyerek oda szalad hozzád az utcán és elmagyarazza az anyjának, hogy azért sikerült neki az olvaso teszt most jobban, mert te segítettél, az többet ér, mint x összegért dolgozni valahol. Ha szerinted ez egyenértékű a manikurozessel és a sorozat nezessel, akkor ne vállalj gyereket.
2016. jan. 18. 12:07
33/198 anonim válasza:
32es hol írtam hogy ez egyenlő a sorozatnézéssel?
te tanítasz olvasást? neked se nagyon megy :D
2016. jan. 18. 12:09
34/198 anonim válasza:
Picit gondolkozz csak utolso, és azonnal rajossz. Az előtted lévő nagyon okosnak volt ez a véleménye. Miközben én írtam, a te kommented megjelenő a kettő között. Ennyi. Mondjuk ehhez csak egy egész pici, józan paraszti ész kell, ami ezek szerint nálad hianycikk
2016. jan. 18. 12:12
35/198 anonim válasza:
32-es, ha segítő szülő vagy, akkor gondolom van gyereked. Ilyenkor Ő hol van?
2016. jan. 18. 12:22
36/198 anonim válasza:
Nyilván iskolában
2016. jan. 18. 12:24
37/198 anonim válasza:
Nekem fura, ahol van tapasztalatom külföldön, ott a baba születése után 2 hónap jár az anyának, utána sipirc vissza dolgozni. (Mondjuk ez szerintem totál beteg, de a rendszer akkor is ez.)
2016. jan. 18. 12:40
38/198 anonim válasza:
Én csak arra lennék kíváncsi mit fognak csinálni az ilyen htb-k, ha a férjük ne adj isten meghal, lerokkan, vagy elhagyja őket, ők meg ott állnak 30-40 évesen, nulla munkatapasztalattal, egyedül. mert annyi ilyet olvasni, senki nem lehet benne biztos hogy ez sose fog bekövetkezni.
2016. jan. 18. 12:44
39/198 anonim válasza:
Szerintem ez attól függ, kikkel veszed körül magad, én htb vagyok, egyenlőre gyerek nélkül és nekem senki nem szól be, hogy miért vagyok otthon. Sok dolgot csinálok egyébként, nem unatkozom, bár tény, hogy a munkahely jót tesz szociális szempontból is, de annyira alacsonyak a bérek, hogy nincs értelme dolgoznom, ha nincs rá feltétlen szükség.
2016. jan. 18. 12:49
40/198 anonim válasza:
38!
En pl nem nulla munkatapasztalattal rendelkezem, pláne, hogy most is dolgozom, mint önkéntes. Ha valami erne a férjemet, akkor először is a helyi rokkantnyugdíjbol is megelnenk szinte ugyanezen a színvonalon, ha pedig ne adj Isten meghalna, az özvegyi nyugdíj szinten nem hasonlítható össze a magyarorszagival. Ha elvallnank és nem kapnék semmi támogatást, akkor evidens, hogy fizető munkát vállalnék, mégpedig olyat, amit most htbként ingyen csinálok. Nyilván a többi nem dolgozó nőnek is ugyanig x meg van a terve a kesobbiekre
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!