Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz megkérni a férjemet, hogy...

Gáz megkérni a férjemet, hogy takarítson?

Figyelt kérdés

Lassan 12 hetes terhes leszek, és az elmúlt pár napban csak fekve bírom (előtte túl jól is voltam). Holnap vendégek jönnek, de a lakás már ragad (tudjátok, mikor alapos, súrolós takarítás kéne). De nem megy. Megkértem, és ugyan csinálja, de sötéten nézett. Egyrészt rossz, hogy kérni kell egyáltalán, másrészt én meg csak heverek. Megkértem a kád kipucolására (már feketedett az alja), de elég tessék-lássék lett.

Szégyellni fogom magam holnap. Még a mosogatótól, gáztűzhelyről, stb. ne is beszéljünk.

2015. szept. 29. 10:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:

Én tudom milyen mikor fekedik a kád alja.

Két féle kád van , van ameliyk ilyen műanyagg,és van a másikfajta,amin valami pocelán szerű anya van. Nekünk 10 év után valahogy lekopott,ami nem olyan feltűnő, viszont ha lefürdök egyböl "beketedik". Nagyon drága felújítatni,úgyhogy most csak annyit tudunk tenni,hogy minden fürdés után sikáljuk. Valahogy megtapad rajta akosz,mert már régi..NEm kell bántani kérdezőt emiatt, attól,hogy még nem látattok ilyet. -.-

2015. dec. 9. 14:55
 82/88 anonim ***** válasza:

Sok embert ismerek aki takarít a saját szülinapján,mert vendégeket hívott magához. (Természetesen nő az illető.)

A nőknek alap,hogy akár éjszakázás után hazaér,ne feküdjön le hanem egész napja abból áll: takarítás,főzés, és még a férjével is jópofizzon(aki egész hétvégén unatkozott,mert nem dolgozik),különben balhé lesz.

Olyan kegyetlen a világ. Egy nő ha dolgozik is. (kb 8-10órát) elvárás ,hogy ő főzzön,és takarítson. Szerintem egyszer kétszer a férfi is megerőltethené magát, és pl az említett eseten ,amit a kérdező írt, tehe kivételt és takarítson. Nem fog beleroskadni senki ettől, főleg ha a legtöbb nő erre képes is

2015. dec. 9. 15:00
 83/88 anonim ***** válasza:
0%
Kösz a lepontozásért, visszaadtam!
2015. dec. 9. 15:19
 84/88 anonim ***** válasza:
25%
82-es igen, ezek női munkák..Vagy akkor a nő miért nem vágja fel a fát ,ássa fel a kertet ,meg szereli a kocsit villanyt és egyebet? Ja mert az neki nem való.A takarítás akkor meg nem való a férfinak sem. Vannak szerepek amik nem véletlen alakultak ki! Szerencsére vannak még nem liberálisan elfajzott nők akik tudják mi a dolguk.A többi meg kap egy papucsot férfi helyett,akit megun egy két év alatt és félreqr ,vagy/és egy egyedül nevelt gyereket. Aztán lehet sírni ríni.
2015. dec. 11. 15:58
 85/88 anonim ***** válasza:

"82-es igen, ezek női munkák."

NE már!! És ha egy pasi egyedül él, akkor megeszi a kosz? Vagy anyuci átjár hozzá takarítani?

Szerencsére a férjem normálisan gondolkodik, nem az ilyen idióta sztereotípiák szerint, szóval ő simán megcsinálná.

Mint ahogy én is ástam már kertet, nyírtam füvet, vagy megcsináltam más olyan dolgot, ami a férfi dolga lenne eszerint a felfogás szerint. Nálunk nem férfi és női munka van, hanem van a mindenféle munka, amit különféle szempontok alapján úgy osztunk be, hogy a lehető legjobban jöjjön ki. (idő, hatékonyság, határidők...stb)

2015. dec. 11. 16:38
 86/88 anonim ***** válasza:
Lehet hogy "megeszi őket" a kosz de hidegen is hagyja őket ez a téma. A szönyegrojtok elvágólag fésülgetése és az órákig tartó szekrényelhúzgálós sikamika ,hipózás,napi porszipákolás stb ,tipikus női agybaj,ami valami testi vagy lelki hiányt takar általában.
2015. dec. 11. 17:01
 87/88 anonim ***** válasza:

Am az emberek jó nagy része lakásba lakik ott eleve kiesnek a férfimunkák. És a pasik elég kicsi százaléka szereli meg a villanyt, meg az autót, inkább szerelőre bízzák. Akkor miről is beszélünk milyen női meg férfi munka?

Am meg iszonyat önzés az,hogy nézem,hogy a "párom" főz, mos, takarít stb, én meg lógatom a lábam ,mert ez az ő dolga.

Pont erről jutott eszembe,hogy a párommal tegnap vásároltunk egy csomó mindent. Nő létemre én is annyi mindent cipeltem önszántamból amennyit csak tudtam. El nem tudtam volna képzelni,hogy a párom majd megszakad, én meg csak nézem, mert én nő vagyok ,ez meg férfimunka. Ez fordítva is így működik.szép is lehet a szerelem az olyan kapcsolatoknál ,mint a tiéd.

2015. dec. 12. 12:19
 88/88 anonim ***** válasza:
Ha a férfi szerelőre bíz férfi munkákat akkor a nő meg bízza takarítónőre meg ételkiszállításra az ő munkáját és ne a férjétől várja el.
2015. dec. 12. 12:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!