Férjemet gyászolom, hogyan éljem túl a mindennapokat?
Őszinte részvétem. Igen, egy részed egészen biztosan vele halt, de másik feled él és ha most egyelőre gépiesen teszed is a dolgod, az idő telik és neked dolgozik. Pokoli nehéz lehet, minden elismerésem.
Ahogy halad az idő, a visszatérő mélypontok ellenére egy egészen kicsivel talán minden nap más lesz. Ez egy örök fájdalom, de hihetetlenül megerősíti az embert kitartásában és eljön majd a nap, amikor azt veszed észre, hogy könnyebb a tested, lelked és létezik egy másfajta élet is.
Mi tavaly elott bucsuztunk
4 gyerek maradt velen 5-24 eves korig.
Tuleljuk a mindennapokat dolgozunk elunk szeretjuk egymast.
Mar uj ferjhez mengen 1.5 ev az halala utan.
Nalunk nem szokas hazassagon kivul osszekoltozni.
Csendes eskuvo volt a templomban
6 év kellett, hogy ne pusztuljak bele a fájdalomba. 24 volt akkor, én meg 21. Gyerekkorunktol ismertük egymást, 14 éves korom óta volt szerelem..
Más férfira viszont még rá se tudok nézni..
28/N
Nekem 9 évbe tellett, hogy újra emberként tudjak működni.
És pont az esküvőnk előtt 1 hónappal halt meg....6 éves kapcsolat volt.
Engem nagyon bánt, hogy nem lett tőle gyermekem sem, mert semmim nincs, amiben tovább élne, csak az emlékek.
Éveken át csak annyi volt az életem, hogy elmentem dolgozni, hazamentem, és csak eltelt az idő. Nem csináltam semmit. Nagyon sokan aggódtak értem, aztán ahogy teltek az évek, egy kicsit jobb lett.
Neked ott a kislányod, adjon ő sok sok erőt :)
Mindenki másképp dolgozza fel, van akinek kevesebb, van akinek több idő. Nekem mint írtam, kb 9 év volt, 9 év után ismerkedtem meg a jelenlegi párommal, ő volt az első férfi a párom halála után az életemben, és mostmár nagyon szeretem őt is, holott régen nem gondoltam, hogy bárkit is szeretni tudnék.
Csak sajnos bennem van mindig, hogy az előző kapcsolatnak nem mi vetettünk véget, hanem a sors és én nem így akartam.
Sok erőt kívánok neked, minden nap találj valami szépet az életben, ne zárkózz be, találkozz emberekkel, beszélgess. Nekem azért ment olyan sokáig, mert éveken át a sötét szobámban ültem csak.
Koszono0m a lepontozast
Mindenki maskent gyaszol es mas ideig
Nekem ferjre a gyerekeknek apara van szugseguk igy ujra ferjhez mentem
Mi ebben a rossz?
A ferjem kert meg ra ne sajnaljam ot o jo helyre kerul szedjem ossze magam es lepjek tovabb eljek mert elni jo es szep es elni kELL erre kert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!