Megélni a mindennapokat avagy elszalad az idő fölöttünk ha nem figyelünk oda rá?
Szerintem nagyon fontos, hogy az egészen apró örömöket is tudjuk élvezni az életünkben illetve hogy tudjunk időt szakítani általában véve magunkra, a kikapcsolódásra. Én 28 éves vagyok és örülök hogy erre már 1-2 éve rájöttem. A szüleim most kezdenek el hasonló módon gondolkozni, de ehhez kellett betegség, haláleset stb. Magyarán rádöbbentek hogy bármikor véget érhet az élet, ezért addig kell élvezni, amíg lehetőség van rá.
Én úgy gondolom hogy szerencsés vagyok abból a szempontból, hogy apró dolgoknak is tudok örülni és ezek az apróságok megszínesítik a napjaimat. A napfény például az egyik legnagyszerűbb dolog! Én általában márciustól októberig napozom, ha az időjárás engedi és tökéletesen fel tudok olyankor töltődni. A másik dolog, ami teljesen kikapcsol, az a kirándulás, bár ezt ritkábban szoktam. Mikor felérek egy hegyre és látom magam alatt a fákat, a háborítatlan természetet, hallom a madárcsicsergést, akkor helyére kerül bennem minden.
Évek óta elb*szom az időmet az egyetemen, sehova se haladok, kéne egy munka h összeszedjem magam, csak nincs.
Meg kéne egy csaj is, de az sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!