Nem unjátok az életeteket a mindennapokat?
Perpillanat de.
De aztán tudod: Borúra derű.
Nem a jó szó, hogy unom. Hanem felőrölnek a mindennapok. rohadt gyorsan mennek a napok, ugyanazzal a monotonitással, be kéne fejeznem az egyetemet, nyelvvizsgáznom kéne, és normális munkát végezni,amit minden felkelésnél is elhatározok, - nem olyat amit most, de reggel felkelek, belebonyolódok a napi teendőkbe, és már nem is akarok semmit:(:(
Nem tudom mikor tudom magam felrázni ebből:(
Mindennap ugyanaz történik velem, ugyanazt csinálom, nem is tehetnék mást. Hogy unom?-igen.
Izgalmakra, kalandra vágyom...stb. de egyszerűen nem tudok kitörni a hétköznapokból, egyre unalmasabbnak érzem az életem és félek, hogy ez örökre így marad. Hiába kérem a barátaimat, hogy moccanjunk ki valamerre, ők otthonülő típusok és nem mennek sehova. Ha buliba megyek ott se történik semmi, másnap kezdődik előröl minden és ez nap-nap után ismétli önmagát...olyan bezártságot érzek.
Nem, mert tele van izgalmakkal, spontán dolgokkal, meg mókával és kacagással :):) De komolyan.
Egyébként bírom aki sír h unalmas az élete de ehhez képest otthon ül és a nyelvvizsgáján aggódik... igen meglepő de azért h az embernek ne tök unalom élete legyen, meg kell mozdítania a seggét, és kreatívnak lenni. Más nem fogja izgalmassá tenni neked, mert lesz@rja!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!