Mi a véleménytek a szilikonos ciciröl férjek? Esetleg van aki a megbánta? A családban mit szoltak hozza? Megvaltoztatta az életeteket?
"ahhoz képest a férfiak baromira bámulják a szilikonmellü nöket"
- Ja, hogy Te már ebből az ezeréves bölcsességből indulsz ki? Akkor felesleges bármit is írnunk, meg a kérdés feltevését sem értem.
Kismellű nő vagyok,régebben még ugy voltam vele hogy megcsináltatom amint lesz rá pénzem
most már lenne rá bőven,de nem csináltatom,nagy mellek nélkül is tudok jól kinézni
párom is meg-megnézi a műmellű nőket,de többször megmondta,ha kés alá fekszek,akkor nem nyúl hozzá többet...
mondván nézni ok,de ő igaziakat akarja fogdosni továbbra is:)
tudod...aranyos a zsiráf is,de otthonra nem kellene...
Nem értem miért kell így általánosítani :)
Az előző jól írta: Szép a zsiráf, de otthonra nem kéne :)
Párom is megnézi a nagymellű nőket, hiszen férfiből van, de ettől nekem nem lesz komplexusom rögtön :D
Nem csak látványnak ronda,de szeretkezés közben megfogni is rossz. Olyan,mintha egy felfújt lufit fogdosnák. Arra pedig figyelni kell,ha erősen megmarkolom,a szilikon kidurranhat.
A másik dolog,amiről nem szoktak beszélni: ezeket a műtéteket időnként meg kell ismételni,mert a szilikon elöregszik,és akkor veszélyes is lehet.
Ha a feleségemnek eszébe jutna,és tudtomon kívül megcsinálná,többé nem nyúlnék hozzá! Szerencsére ettől több esze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!