Megváltoztatta az életem, de eléggé durván?
Az h mosol-főzöl-takarítasz az nem korfüggő.
Nálam ez 18 éves korom óta randszeres, de pl 6-7 évesen is már én takarítottam nem csak a szobámat, hanem mást is. Akkor én most 40 vagyok?
16 éves húgom meg 5, mert ő meg nem csinál semmit?
Menjen ő is. Nem vagytok teljesen összeláncolva. Vagy esetleg megismerkedhetnétek egymás társaságával, és akkor együtt is vagytok, meg nem is szarjátok le a régi ismerőseiteket.
És? Akkor megmondod neki, hogy menjen. Ugye azt te sem város el, hogy ha te elmehetsz srácokkal, akkor ő nem mehet a havernőkkel?
De igazából ez egy halott kapcsolat. Nem jutott eszedbe, hogy együtt menjetek valahova? Jah hogy túl idős a barátaidhoz? akkor hozzád is, mert inkább velük lógnál. Hazudozni? Bocsi, de te tényleg nem érettebb, hanem gyerekesebb vagy a korodnál.
Ha a régi életed kell, szakíts és élj, vagy szokd meg, hogy egy kapcsolattal együtt járnak bizonyos dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!