Van/Volt olyan ember az életedben, aki megváltoztatta azt. Vagy te voltál más számára az az ember? Ha igen hogyan találkoztatok és miben változtattad meg?
Igen van, de sajnos több a negatív élményem az ilyenekkel kapcsolatban, mint a pozitív... legalábbis a pasik terén. Sajnos elég sokat kellett csalódnom, ami nagy kihatással van, volt és lesz az életemre. De már az is baj, ha az ember feltétel nélkül megbízik valakiben az elejétől kezdve? Mért kell ezt kihasználni? =(
(bocsi hogy kicsit eltértem a témától..)
16:12,tanulj meg elengedni.Valamiért vonzod az ilyen eseteket.
Szerintem a legtöbbet a türelemről és az elengedésről tanulunk másoktól.És hogy Abraham Lincoln szavaival éljek"Azt tették ,amit hasonló helyzetben mi is tettünk volna,ne bántsuk hát őket"
Igen, volt 2 ilyen ember is.Mind a 2 az fél évben, azóta teljessen más a világnézetem...
-Az egyik egy csaj volt, aki járni akart velem, meg énis vele. Bár végül semmi sem lett belőle, az én akkor teljessen megváltoztam. 15 éveses, már több mint 3 évig úgy gondoltam hogy meleg vagyok/leszek, bár már voltam csajjal, valahogy nem izgattak a csajok sose, inkább a fiúk, bár ezt nem tudom hogy miért volt, örülök hogy már nincs (vagyis inkább nem nagyon van).
-A másik egy fiú akivel nagyon összehaverkodtam (ezelőtt sosem volt igazi barátom, sak ilyen ál-haverok akikre nem hiszem h számítattam volna bármiben is, vagy megbeszélhettem vna velük bármi bajom).
Szal így fél év alatt teljessen megváltozott az életem, és remélem ez íg is fog maradni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!