Néha, de az unaloműzésre ott vannak a hobbijaim (elsősorban tánc, színjátszás), meg a barátaim. Most nekem is rengeteg a dolgom (érettségi, ballagás, szalagavató - a tánc gyakorlásáért minden kedden fél 5kor kelek, nyelvvizsga - kellene egy felsőfokú angol, és rohadtul parázom, hogy nem kerülök be pszichológiára az egyetemre). De tudom, hogy ha valami nem sikerül, akkor akad más lehetőség. Nem kell mindenkinek gazdagnak és híresnek lennie, nem igaz? ;)
18/L
2010. dec. 7. 19:37
12/16 anonim válasza:
munkanélküli vagyok 3 éve, és 30 éves fejjel a szüleimnél lakom. falun. hogy a péklapátba ne unnám. :)
2010. dec. 7. 19:46
13/16 anonim válasza:
Nem, mert most nagyon pörög minden... alig ülök le tanulni pl fizikát, ránézek az órára, eltelt 2 óra.... ezért mert szeretem a fizikát..... és egyébként is felvételi időszak van, a Fazekasban meg máshogy számítják a pontokat... bonyorult lenne elmagyarázni..... az a lényeg hogy éjjel-nappal tanulni kell (még ha én vagyok az osztályelső (tényleg az vagyok....), akkor is)...
És benne vagyok minden ad hoc dologban, mindenféle őrültségben.
Nem tudom elképzelni, hogy unjam az életem. Akkor meg is ölném magam, mert hát mi értelme van úgy élni? Nem értem, hogy bírjátok ki..
2010. dec. 7. 22:23
15/16 anonim válasza:
DE! meglehetősen unom, és nem csak a hétköznapokat hanem az egész életet, mert nagyon semmilyen. de igyekszem ezen változtatni, remélhetőleg egyszer jobb lesz...
2010. dec. 8. 07:39
16/16 anonim válasza:
Nem unom, hanem rettenetesen belefáradtam, testileg-lelkileg. Már az energiatartalékaim végén járok, egyre újabb és újabb betegségek jönnek elő rajtam a stressztől. Nem tudom, meddig bírom még..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!