Összekötnétek az életeteket egy külföldi, más
kultúrából származó emberrel?
Csak az igazi szerelem számít,ha ez megvan,akkor mindegy hogy te szegény/ő gazdag,te fiatal/ő idősebb pár évvel/te magyar/ő mittudomén mi...
2011. júl. 29. 22:15
2/19 anonim válasza:
Én teljes mértékben ugyanazt gondolom mint az első válaszadó :)
2011. júl. 29. 22:18
Ha szeretjük egymást ÉS egyezik a személyes értékrendünk, akkor minden további nélkül, függetlenül a kultúránktól.
2011. júl. 29. 22:19
Nem kötném össze az életem egy más kultúráju emberre. Mert abból csak a gond van, én más várok, mint amire őt tanították, és fordítva. Kizárt, hogy jó süljön ki belőle.
2011. júl. 29. 22:20
2011. júl. 29. 22:24
6/19 A kérdező kommentje:
És hogy tovább fokozzam,mi a véleményetek egy esetleges 15-20 éves korkülönbségről a 2 különböző kultúrájú ember között? Egy pár napja feltett kérdés ihlette meg az én kérdésemet,és elkezdett foglalkoztatni,azóta ezen kattog az agyam.
az attól függ. ha neked tetszik az, amire tanitották, az értékrendje és neki is tetszik a tied akkor mehet, ellenkező esetben csak a gond lesz később. amugy kicsit off de az ázsiaiak meg pont azt mondják, hogy a fehéreken nem látszik ugy az öregedés :D kinek mihez van szokva a szeme. az meg hogy tovább élnek... attol függ hol. ha te kimész pl japánba, nagy valoszinüséggel tovabb fogsz élni mint magyarországon.
2011. júl. 29. 22:26
jesszuss! megijesztessz! fogalmazz pontosabban mire keszulsz? remelem jol atgondolod mit akarsz tenni!
2011. júl. 29. 22:28
Miért érdekel az annyira, hogy ki milyen korú, meg mennyire látszik rajta a kor? Ez számít csak neked együttéléskor?
Inkább az a probléma az eltérő kultúráknál, hogy nehezebb a kommunikáció, több a félreértési lehetőség, mások a szokások, elvárások, nehezebb összecsiszolódni. Tehát sok olyan dologgal is meg kell küzdeni, ami azonos kultúra/háttér esetén nincs.
2011. júl. 29. 22:29
Valóban, az ázsiai nők gyakran még (fiatal) nagymama korban is fiatalnak látszanak. De honnan tudod, hogy a párodnak nem az európai nők tetszenek? Úgy értem lehet őt abszolút hidege hagyják azok a nők akkor pedig sosem fog hozzájuk hasonlítgatni. Másrészről ő jó esetben téged szeret. Nyilván gondolt már rá, hogy mi lesz később...
De amúgy szerintem ez aranyos, meg is kérdezhetnéd tőle mit gondol erről. Valószínűleg megnevetteted majd.
2011. júl. 29. 22:30
Kapcsolódó kérdések: