Ablakos feleségek! Hogy bírjátok a mindennapokat?
Tavasztól őszig nagy hajtás van, van hogy 5:30tól este 10ig dolgozik. Szerencsére hetelni nem jár, minden éjjel itthon alszik.
Ti hogy viselitek? Én nagyon nehezen. :(
Tudom, hogy ezt vállaltam, de azt hittem bírni fogom.
A héten még vasárnap is dolgozik. Nyáron jól keres, de télen majdnem éhen halunk, mert alig van munka.
Mindig azzal vigasztal, hogy majd lesz valahogy. :)
De ha rászólok, hogy ennyit nem kéne költekezni, akkor az a válasz: ennyit megérdemlek.
De sosem tudja mikor van vége az "ennyi"nek...
Én ezt nagyon nehezen viselném :-( Főleg a bizonytalanság miatt. Hogy fogtok így gyereket bevállalni?
A párom munkahelyén is vannak projekt-időszakok. Ilyenkor 6-8 hétig ő is csak aludni jár haza. Nem könnyű, de ez van. Legalább van munkája :-))
Műanyag nyílászárót beépítő férfiak feleségei. :)
A párom szokott sokáig dolgozni. Szerencsére ritka, hogy 7 előtt kelljen mennie dolgozni.
Utolsó, ez teljesen egyértelmű. ABLAKOS feleségekhez szólt a kérdés, és az ABLAKOSKÉNT DOLGOZÓ FÉRJ dolgozik 5.30.-tól 10-ig. Nem tudom mit nem értettél ezen.
Férjem azelőtt ablakos volt, de nem csak ablakos hanem "ajtós" is, magyarán: nyílásszárós :) Ajtót pedig télen is csináltattak és javíttattak szerencsére :) Mármint lakóházakon belül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!