Feleségek! A ti férjetek is ugyanúgy ad magára, mint akkor amikor nektek udvarolt?
Szépen fogalmazva, kicsit kezd eligénytelenedni. Nem zavarja ha borostás, a szájszaga, ha nem tiszta ruhát húz fel. Apróságok de engem zavarnak.
Emiatt az intim együttlétek száma is lecsökkent. Finoman célozgattam rá, hogy esetleg fogat moshatna, megborotválkozhatna, de semmi.
Naponta fürdik, 3x most fogat, hétvégenként borotválkozik.
Mikor udvarolt nekem, mindig ügyelt rá, hogy jó illata legyen.
Ismeros. Nem, sajnos nem ugyanannyira ad magara, hanem kevesbe. Tusolasok szama csokkenoben, borosta megvan, stb. Nyiltan meg kell mondani nekik, csak ez vezet celra. Dragarm, menj el tusolni, fogat mosni, borotvalkozni, mert ez zavar engem, bocsanat, de a szexualis eletunkre is kihat. Kegyszives. Ennyi a varazsszo, es szerintem megteszi.
En mar kozoltem, hogy nem fogunk 30 valahanyevesen tatasodni, mert ennel tobbre vagyunk. Nem kell tapintatoskodni, nyiltan, oszinten, de nem banton kommunikalj.
Egyszer borotválkozott meg teljesen, és a csapattársai (focizik) kinevették emiatt, és ezért nem teszi meg mégegyszer. Mert neki fontos, hogy más mit fog szólni, mert 30 évesen ne legyen kisfiús az arca.
Úgy látszik, más véleménye fontosabb mint az enyém.
"Naponta fürdik, 3x most fogat, hétvégenként borotválkozik "
ezt írtad. Akkor még hányszor fürödjön? Hányszor mosson fogat?
Ok, a borotválkozás annyira nem ok, a heti egy, de a többi?
A tiszta ruha az tényleg mást jelent a férfiaknál, mosd ki a ruháját, amit levet, aztán nem lesz neki koszos.
Nálunk ugyanolyan, mint volt, nincs változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!