Feleségek, barátnők! Szokott nektek a párotok, férjetek ruhát, cipőt, stb. vásárolni?
Nem szeretek ruhát kapni ajándékba. Egyrészt nekem kell kiválasztanom, hogy tutira tetsszen és jó legyen rám, másrészt amire szükségem van, azt megveszem magamnak.
De más ajándékokat szoktam kapni "csak úgy".
Én már attól elolvadtam mikor múltkor nem csak hogy hajlandó volt bejönni egy női ruhaüzletbe, de mikor próbáltam egyszercsak benyúl egy kéz egy felsővel, hogy "ezt nem akarod felpróbálni?" ... mondjuk nem akartam :D de azért aranyos, hogy nézelődött nekem, pedig tudom, hogy utál ilyen helyekre menni.
Szóval a válasz: ilyeneket nem igazán, de nem is bánom, megveszem én magamnak. :)
Nem egészen értem, mert nálunk közös a kassza, így olyan mindegy, hogy ki fizet.De igen, van olyan, hogy hazaállít cipővel, ruhával, ékszerrel, de kaptam így már kocsit is.
35/N
"Nem feltétlenül arra gondoltam, hogy a tudtotok nélkül vásárol, hanem ő fizeti ki."
Ja hogy úúúúúgy... hát nálunk az nem ajándékozás, mert felváltva fizetünk mindent... külön bankkártya, de kb. közös kassza. Szóval az hogy én választom, ő fizeti az nem ajándék, mert fordítva is megesik sokszor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!