Mit kéne vásárolni a családnak?
Nem vagytok együtt a családdal? Kín,hogy venni kell valamit? Hogy meg kell ajándékozni a családtagokat? Atya ég! Ez szomorú.
Egyébként: én tavaly apának birkabundát vettem a kocsi ülésére,anya kapott rólam meg a tesóimról bekeretezett (kb 30X20as keret) képet, az egyik hugom ruhát kapott (bő nyakú pulcsit), a másik is valami ruhát (olyat kell venni ilyenkor,amit tudod,hogy jól állna neki,de ő magának nem veszi meg), a párom meg könyvet kapott (lovasat),meg egy övet (szintén lovasat.)
OFF: Nekem igazából a párom jelenti a családot. A szüleim, nagyszüleim rokonaim csak veszekedni járnak össze, de az utóbbi időkben már ők se erőltetik ezt.
A páromnak természetesen nem kín ajándékot venni, mert ő örül, nem úgy mint mások akik látványosan húzgálják a szájukat, és megjegyzéseket tesznek. :S sajnos ilyen család is van.
De mi nem ezt a példát követjük, bár még nincs gyerekünk, de pontosan tudjuk milyen mikor a karácsony csak szenvedés, nem öröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!